Joogit

Joogakurssi tulossa 2021!

Aloittelijan joogakurssi – opi joogaamaan kotonasi

Julkaisemme kevätkesällä 2021 kattavan joogakurssin. Kurssi on suunnattu aloittelijoille, jotka haluavat oppia joogan perusteet ja lisätä varmuutta omaan joogaharjoitukseensa.

Tilaa ilmoitus joogakurssista!

Saat ensimmäisenä tiedon, kun kurssi julkaistaan
5/5

Joogattaako?

Tilaa ilmoitus tästä ja jatka sen jälkeen sivustomme tutkimista!

Joogakurssi sopii sinulle, jos

kurssilta vankka pohja joogaan

Yllä olevalla listalla on monta arjen haastetta, jotka ovat meistä kaikille tuttuja. 

Vaikka joku asia tuntuisi yksinään pieneltä, voi se vaikuttaa elämänlaatuun yllättävän paljon. Jokainen toki haluaisi voida paremmin, mutta aika on kortilla. Mistä saisi nopeasti helpotusta arjen haasteisiin? 

Tiedämme, koska tasapainoilemme myös itse näiden asioiden kanssa.

Maailma on täynnä stressinhallintakeinoja. Kokemuksemme mukaan parhaita ovat ne valinnat, joiden tulokset näkyvät usealla elämän osa-alueella. Joogan taika piileekin sen kokonaisvaltaisuudessa, sillä sen hyödyt ovat sekä fyysisiä että henkisiä. Ja ai niin – jooga on tutkitusti tehokas keino madaltaa stressiä.

Joogan perusteiden oppiminen voi tuntua hankalalta, jos käyt satunnaisesti yksittäisillä tunneilla.  Jos tavallisen viikkotunnin tavoitteena ei ole ensisijaisesti opastaa aloittelijaa lajin perusteisiin, voi kokeneiden joogien perässä pysyminen tuntua turhauttavalta.

Kuulostaako tutulta?

Joogakurssimme tekee joogan aloittamisen helpommaksi kuin koskaan. Aloitamme viimeistään kevätkesällä 2021, toivottavasti olet mukana! Kurssi on suunnattu vasta-alkajalle, mutta opit varmasti paljon uutta, vaikka olisit jo harrastanut joogaa satunnaisesti. Sillä välin voit tutustua ilmaisiin joogaoppaisiin tietopankissamme!

Me opetamme sinut joogaamaan, omassa kodissasi. 

Tarkempi ajankohta ilmoitetaan vähintään 3 viikkoa ennen kurssin alkua
Henna Haapanen joogaopettaja
Joogaopettajasi Henna

Joogan opettaminen on minulle jatkuva inspiraation, ilon ja kiitollisuuden lähde. On upeaa, kun saan antaa ihmisille samoja oivalluksia ja hyötyjä, joita olen itse joogasta saanut!

Vaikka opetan joogaa, olen myös ikuisesti utelias opiskelija; päivitän osaamistani jatkuvasti niin joogasta kuin ihmisen anatomiasta.

Ohjaustapani on selkeän hyväntuulinen ja rennon salliva. Opetan niin joogan tekniikkaa kuin oman kehon kuuntelemista. Tärkein tavoitteeni on, että harjoitus tuntuu sinusta hyvältä.

Joogatuntimme ovat sekoitus erilaisia joogatyylejä: niissä on vaikutteita niin hathasta, vinyasa flow'sta, yin-joogasta kuin restoratiivisesta levon joogasta.

Vastaan Heimon joogasta ja olen tukenasi joogamatkallasi. Toivottavasti tapaamme pian!

Joogaopettaja Henna Haapanen

Opetuksestani sanottua

5/5
Tuntien jälkeen kehossa on levollinen ja tasapainoinen olo.
5/5
Hennan tunnin jälkeen tunnen mielen ja kehon kevyeksi.

Miten joogakurssi toimii?

Online joogaa

Aloita jooga sittenkin heti!

Haluatko joogaamaan saman tien? Heimon jäsenenä pääset tekemään kaiken pituisia (5–60 min) ja tasoisia (helposta keskitasoon) joogatunteja.

Joogit Heimo on jokaisen joogin unelma – rajattomasti erilaisia joogatunteja, kiinnostavia teemakuukausia sekä oma yhteisömme. Kuulostaako hyvältä?

Heimomme sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille. Tunneillamme kiinnitetään erityistä huomiota tekniikkaan ja uusiin joogeihin 🙂

Joogit.fi

Kirjautuminen