Joogit

JOOGAOHJELMAT

Ohjelmat

Valmiit joogapolut ja treeniohjelmat, jotka sisältyvät jäsenyyteen

joogaohjelma

Valitse valmis joogaohjelma ja etene omassa tahdissasi!

Valitse houkuttelevin joogaohjelma alta ja aloita vaikka heti! Joogaohjelmat ovat käytettävissäsi niin kauan, kun olet Joogit Heimon jäsen. 🙂 Lue lisää jäsenyydestä täältä!

Ohjelmat sisältyvät myös 7 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon, jonka voit tilata täältä.

Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään ja se päättyy automaattisesti 7 päivän jälkeen, ellet tahdo jatkaa jäsenenä.

Mitä joogaohjelma pitää sisällään?

Valmis joogaohjelma on tietyn teeman ympärille rakennettu harjoituskokonaisuus, joka opastaa sinut eteenpäin askel askeleelta. Vältyt valinnanvaikeudelta ja säästät aikaa, kun voit simppelisti edetä valmiin ohjelmasi parissa!

Voit tehdä ohjelman täysin omaan tahtiisi tai halutessasi edetä ohjelman arvioidun aikataulun puitteissa.

Kaikki ohjelmat sisältyvät jäsenyyteen – saat samalla jäsenyydellä käyttöösi sekä videokirjaston että valmiit jooga- ja treeniohjelmat!

Valitse sinulle sopiva joogaohjelma

Klikkaa alla olevia kuvia niin saat lisätietoja ohjelmasta. Valitse sinua kiinnostavin ohjelma ja aloita vaikka heti tänään – voit edetä omassa tahdissasi! 🙂

ALOITTELIJAN JOOGAPOLKU
– aloita tästä!

Oletko uusi joogan parissa tai palaatko matolle pitkän tauon jälkeen? Aloita tästä ohjelmasta!
Aloita tästä

Kesto: 2 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Aloita kotijooga nyt! 2 viikon joogastartti alkaa maanantaina 6.3.2023.

4 VIIKON KAHVAKUULAOHJELMA
– aloita tästä!

Tuntuuko, että kroppa kaipaisi voimaa ja puhtia? Ota kotiijogan rinnalle 4 viikon kahvakuulatreenit Krisun kanssa!
UUTUUS!

Kesto: 7 päivää
Taso: Helppo

Mannaa päänseudulle! Tähän joogaohjelmaan on koottu harjoituksia, jotka vetreyttävät, venyttävät sekä voimistavat niska-hartiaseutua sekä rintarankaa.

suosituin!

Kesto: 3 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Haluaisitko kehittää liikkuvuuttasi? Liikkuva joogi -ohjelma on yhdistelmä liikkuvuus – ja voimaharjoittelua. Sopii kaikille .

Kesto: 3 viikkoa
Taso: Perusteet haltuun / Kaikille sopiva

Yin-jooga tutuksi! Ohjelma sisältää monipuolisia yin-joogaharjoituksia, jotka sopivat niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin joogille hetkiin, kun kaipaat syvärentoutusta ja ihania venytyksiä!.

RENTOUDU!

Kesto: 2 viikkoa
Taso: Kaikille/Keskitaso

Aloita päivä virkistävällä aamujoogalla! Ohjelmaan on koottu 10-30 minuutin dynaamisia joogaharjoituksia, jotka virkistävät, herättävät ja antavat puhtia päivään.

Aamuun!

Kesto: 4 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Rentouttavia hemmotteluhetkiä, jotka palauttavat, rauhoittavat kehoa, mieltä ja hermostoa – ja tuntuvat kerrassaan ihanilta. Sopii kaikille .

!

Kesto: 3 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tutustu voimajoogaan! Voimajooga kehittää kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja vahvistaa syviä lihaksia. Opi voimajoogan perusteet 3 viikon joogaohjelman avulla!.

Kesto: 2 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Kokosimme yhteen videokirjaston suosituimmat joogavideot!.

TOP 5

Kesto: 3 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tämä joogaohjelma on tehty kaikille toimistotyön sankareille! Jooga on mitä mainioin keino tauottaa työpäivää ja teimme tätä ajatellen ohjelman, joka sisältää lyhyitä harjoituksia eri tavoitteisiin.

Kesto: 5 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Kehitä jalkateriesi, nilkkojesi, sääriesi, reisiesi lonkkiesi ja pakaroidesi sekä vatsalihastesi kykyä pitää sinut pystyssä – asennossa kuin asennossa..

Kesto: 4 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tähän ulkotreeniohjelmaan on koottu Joogit-valmentajan ja kokeneen PT:n Krisun ohjaamia ulkotreenejä. Mukana on sekä voimaa kehittäviä harjoituksia että sykettä nostattavaa liikettä. .

Kesto: 2 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Täsmäharjoituksia juoksijalle ja lenkkeilijälle! Alkulämpät, loppuverkat, juoksutekniikkaa, palautumista & ohjeistreeniä. Joogaa, kehonhuoltoa & juoksuammattilaisen pro-vinkit!

Kesto: 2 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tähän joogaohjelmaan on koottu lempeitä ulkojoogavideoita, jotka on kuvattu kesäisissä Suomen maisemissa.

Näin saat Joogit-jäsenyydestäsi kaiken hyödyn ja ilon irti

Joogit Heimon jäsenenä sinulla on rajaton pääsy sekä viikoittain kasvavaan videokirjastoon (jo 260+ erilaista harjoitusvideota!) sekä valmiisiin jooga- ja treeniohjelmiin. Lisäksi pääset Heimon jäsenyhteisöön, jossa Joogit-valmentajat ja muut heimolaiset vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

Suosittelemme tutustumaan sekä joogaohjelmiin että videokirjaston harjoitusvideoihin.

Videokirjastosta voit aina hakea päivääsi sopivan harjoituksen, kun taas ohjelmien avulla etenet yhden teeman parissa, eikä sinun tarvitse miettiä, että minkä videon tekisit seuraavaksi. 🙂

Aina kun  jokin joogaohjelma, liike, harjoitus tai muu asia askarruttaa, niin laita meille viestiä videon alla kommenttikentässä, jäsenien FB-ryhmässä tai meilitse. Olemme täällä sinua varten.

Etkö ole vielä Joogit Heimon jäsen? Liity nyt täältä.

Asanat

Kokosimme yleisimmät jooga-asennot (eli asanat) asanapankiksi, josta löydät asennon kuvauksen, hyödyt sekä ohjeet asanan harjoitteluun – myös videona.

Joogamaton valinta

Joogamaton valinnalle kannattaa antaa pieni tovi. Jokainen itselleen sopivan maton löytänyt tietää, miten ihanalta oma, laadukas joogamatto tuntuu. Lue tästä vinkkimme tärkeän harjoituskumppanin valintaan.

Löydä sisäinen joogisi.

Aloita lempeästi

Suosittelemme aloittamaan joogan matalalla kynnyksellä; lyhyistä & helpoista harjoituksista. Vartti päivässä on lähes 100 tuntia panostusta hyvinvointiisi vuodessa!

Kysy neuvoa

Täällä ruudun toisella puolella on ihan oikeita ihmisiä; Joogit-palvelun perustaja ja joogaopettaja Henna, joogaopettaja Saana sekä personal trainer & valmentajasi Krisu. Jäsenyyteen ja teknisiin asioihin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa meilitse Sanna osoitteessa hello@joogit.fi. Olemme täällä sinua varten ja vastaamme kysymyksiin meilitse & jäsenyhteisössämme!

Omassa tahdissa

Joogassa – kuten elämässäkin – matka on määränpäätä tärkeämpää. Uuden oppiminen on kuitenkin hurjan motivoivaa! Siksi harjoituksemme on suunniteltu siten, että voit halutessasi lisätä harjoitusten haastavuutta, tai ihan vaan nauttia lempeän rauhoittavista joogahektissä omassa tahdissasi. 🙂

Joogit.fi

Kirjautuminen