Joogit

Joogaa kotona –silloin kun sinulle sopii.

Lisää elinvoimaa, hyvinvointia ja rauhaa arkeen nettijoogalla – tarvitset vain itsesi ja nettiyhteyden! Autamme sinut alkuun ja olemme joogamatkallasi tukena.

Jäsenenä saat:

Google
5/5
Facebook
5/5

"Ihanan monipuoliset harjoitukset jotka on selkeästi ja lempeästi ohjattu. Joka hetkeen löytyy harjoitus ja sivustolla eri harjoitusten haku helppoa joko fiiliksen tai keston mukaan, Juuri tällaista palvelua olen etsinyt. 6/5! Kiitos!"

Tilaa uutiskirje! Saat joogavinkkejä ja inspiraatiota.

nettijooga onlinejooga

Löydä oma tapasi joogata

Ei ole yhtä tapaa joogata – nettijooga muovautuu sinun tarpeisiisi, olitpa aloittelija tai kokeneempi joogi. Löydät meiltä lähes 400 erilaista harjoitusta ja valmiit jooga- ja treeniohjelmat!

Videokirjaston uusimmat joogavideot

Joogaopettajasi

Tuemme ja inspiroimme sinua joogamatkallasi – olipa joogamatto sinulle uusi tai jo tutuksi tullut paikka olla. Joogaopettajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

Henna Haapanen Joogit

Henna Haapanen

Joogaopettaja,
joogit.fi-perustaja

Henna on Joogit.fi palvelun perustaja sekä joogaopettaja. Henna tunnetaan läsnäolevasta, selkeästä ja rauhallisesta ohjaustyylistään. Henna ohjaa mm. flow-joogaa, yin-joogaa ja meditaatio- sekä hengitysharjoituksia.

diana saxberg joogaopettaja joogit

Diana Saxberg

Joogaopettaja

Diana on Joogit-palvelun uusin opettaja, joka pääsi lempeän viisaalla ohjauksellaan suoraan jäseniemme sydämiin. Diana ohjaa meillä mm. hathajoogaa, astangaa ja yin-joogaa.

Saana Rasehorn Joogit valmentaja

Saana Rasehorn

Joogaopettaja

Saana on rakastettu joogaopettaja, jonka power-joogat, yin-tunnit ja funky flow -harjoitukset sopivat niin aloittelijalle kuin joogakonkarille.

Mitä jäsenemme sanovat?

Sanna Nieminen
Read More
Ihanan monipuoliset harjoitukset jotka on selkeästi ja lempeästi ohjattu. Joka hetkeen löytyy harjoitus ja sivustolla eri harjoitusten haku helppoa joko fiiliksen tai keston mukaan. Juuri tällaista palvelua olen etsinyt. 🌲/5! Kiitos! 🙏
Tuula Jerkku
Read More
Koko paketti on hyvin suunniteltu ja helppo käyttää. On hyvä kun voi valita monenlaisista joogatuokioista itselleen sopivan. Suosittelen yritystä lämpimästi.💜
Johanna Lindfors
Read More
Erittäin selkeät ja monipuoliset videot. Aloittelijana olen päässyt nopeasti sisään joogan maailmaan ja vannoutunut punttipirkko on täysin hurahtanut joogaan. Olen saanut avun myös niska- hartiajumeihin, kiitos mahtavasta palvelusta! ☺️
Juha Aalto
Read More
Antaisin palautetta. Minä +40v ylipainoa omaava, mutta urheilua säännöllisesti harrastava rautakanki. Olen löytänyt tästä suuren avun jumeihini, väkinäisen ja usein(aina) unohtuvan venyttelyn tilalle. 💪
Heli Nieminen
Read More
Hyviä eripituisia ohjelmia oman fiiliksen mukaan valittavissa. Hennalla mukava rauhallinen tahti ja miellyttävä ääni.
Pia Mörk
Read More
Selkeää ja monipuolista ohjausta. ☺️ Kokeilin joogaa aiemminkin, mutta nyt vasta löysin sopivan ohjaajan ja aloittelijallekin sopivat harjoitteet. Voin suositella!
Mintttu Hapuli
Read More
Nämä videot ovat helposti lähestyttäviä, kotijoogaan juuri osuvia ja sitten tulee se jooga tehtyä väsyneenä ja vattuuntuneenakin.Ei tarvitse vaihtaa merkkipöksyjä ja joogasertifioitua paitaa vaan rennosti voi vaan heittää maton lattialle.Vannon, että olen jo nyt joogannut säännöllisemmin kuin ikinä. Kiitos suuresti! <3
Suvi Eronen
Read More
Aloittelijalle ainakin todella hyvät videot ja Hennalta selkeää ohjeistusta niissä 🙂
Kaisa-Sisko Kangas
Read More
Pidän siitä, että joogitissa joogataan lempeästi itseä kuunnellen. Eri mittaiset joogavideot on myös tosi kiva juttu, koska voi valita aina päivän fiiliksen ja aikataulun mukaan itselle sopivan 👌
Sari Koljonen
Read More
Ihanaa kun voin liittyä joogan rentouttavaan mailmaan, aina kun itsellä on siihen aikaa. Ohjaus on selkeää ja ammattimaista, voin valita tunneista juuri kulloiseenkin hetkeen itselleni sopivan joogan. 🙂
Hanna Puura
Read More
Yhteisö, videot, opastus - kaikki kohdillaan ja mahtava meininki!
Zina von Jentze
Read More
Todella hyvät ja selkeät videot.
Janni Piiroinen
Read More
Nyt pääsee joogatunnille silloin kun itsellä on aikaa. Selkeä ohjaaja ja sopivasti aloittelijalle sopivia tunteja. Edullinen.
Previous
Next

Kaikki yhdellä jäsenmaksulla – nettijoogan avulla teet joogasta tavan!

nettijooga kotona

JÄSENYYKSIEN HINNAT

Kaikki jäsenyydet sisältävät samat palvelut, vain kesto vaihtelee. Mitä pidempi jäsenyys, sitä edullisempi se on kuukausitasolla.

Ei yllätysmaksuja; jäsenyyksiä ei veloiteta automaattisesti ellet valitse maksutavaksi “luottokortti, tallenna”.

Voit maksaa myös liikuntaedulla!

Jäsenyys

12 kk
159 13,25€/KK
  •  
Edullisin!

Jäsenyys

6 kk
89 14,83€/kk
  •  

Jäsenyys

3 kk
49 16,33€/KK
  •  

Jäsenyys

1 kk
19 KK-HINTA
  •  

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat

Joogit maksutavat
ePassi jooga
Smartum jooga
Joogaa edenred

Tutustu myös kotitreeneihin, ne sisältyvät jäsenyyteen!

Nettijoogan lisäksi tarjoamme kotitreenaajille hauskoja kehonpainotreenejä, movementia, HIIT-treenejä ja kehonhuoltoa!

YHTEISTYÖSSÄ

Jäsenenä saat yhteistyökumppaneiltamme alennuksia ja jäsenetuja! 

Olemme lisäksi Suomen luonnonsuojeluliiton kannatusjäseniä, ja lahjoitamme vuosittain rahaa luonnonsuojeluun.

suomen luonnonsuojeluliitto kannatusjäsen
Foodin jooga
Puhti verikoepalvelu
Pilateskauppa joogamatot

Joogaa ja treeniä työpaikalle?

Tarjoamme työpaikoille räätälöidyn online-harjoituspaketin TYKY-päiviin sekä jatkuvaan käyttöön. Voit myös tilata meiltä valmentajan työpaikallesi ohjaamaan esim. After work -joogaa – tehdään juuri teidän tiimille sopiva harjoitus!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako nettijoogassa tai jäsenyydessä jokin? Lue, mitä muut ovat kysyneet meiltä.

Todellakin voit! Heimo palvelee sekä aloittelijoita että konkareita. Löydät valikoimastamme myös paljon helppoja tunteja ja tekniikkaopastuksia, jotka on tehty vasta-alkajaa ajatellen. 

Mikäli kaipaat matkasi varrella uutta haastetta, voit siirtyä helpoista keskitasoisiin tunteihimme.

Tervetuloa joukkoon, me kylmän ilmaston suomalaiset olemme luonnostaan hieman kankeita. Sinun ei tarvitse olla notkea harjoitellaksesi. Eihän kenenkään tarvitse olla valmiiksi vahva, kun menee ensimmäistä kertaa kuntosalille? 

Varoitamme kuitenkin, että notkeuden lisääntyminen ja vetreämpi olo ovat joogan yleisiä sivuvaikutuksia.

Jooga sopii erinomaisesti kaikille sukupuoleen katsomatta. Kenenkään ei tarvitse muuttua “himojoogaajaksi”, mutta saat merkittäviä hyötyjä elämääsi jo parilla harjoituksella viikossa. 

Joogan avulla palaudut paremmin arjen kuormituksesta ja muista treeneistä. Jooga toimii myös loistavana työkaluna stressinhallinnassa ja sen myötä yleisen suorituskyvyn ylläpitämisessä.

Lähtökohtaisesti jooga sopii kaikenikäisille. Heimon tunnit on suunnattu kaikenikäisille aikuisille! Heimon joogaharjoitukset ovat 5-60 minuutin pituisia ja tasoltaan helpoista keskitasoisiin.

Joogit.fi ei ole erikoistunut raskausajan joogaan. Voit toki halutessasi joogata kanssamme, jos jooga on sinulle ennestään tuttua ja tiedät, mitä sinun tulee huomioida harjoituksessasi niin odotusaikana kuin synnytyksen jälkeen.

Raskausajan joogasta voi olla paljon hyötyä odottavalle äidille ja äitiyteen valmistautumisessa, kunhan muistaa kuunnella kehoaan huolella ja muovata joogaharjoituksesta raskausaikaan sopivan.

Videokirjastossamme on lukuisia lempeitä joogaharjoituksia, joita omalle keholleen soveltamalla voi hyvin tehdä myös raskausaikana tai synnytyksestä palauduttua. Olet siis lämpimästi tervetullut, mutta haluamme sinun tietävän, että Joogit ei ole erikoistunut raskausajan joogaan. Mikäli kaipaat siihen erityistä tukea, suosittelemme etsimään nimenomaan siihen erikoistuneen joogaopettajan.

Jos jooga on sinulle aivan uutta ja epäröit sen aloittamista raskauden aikana, varmistathan ensin lääkäriltäsi, että lempeän joogan harjoittaminen on kohdallasi ok.

Jooga on erinomainen vastapainoa tuova harjoittelu- ja palautumiskeino oman lajiharjoittelun rinnalle. Joogan avulla voit esimerkiksi palautua, lisätä liikkuvuutta, rauhoittaa hermostoa, harjoittaa tasapainoa ja kehonhallintaa sekä voimistaa keskivartalon syviä lihaksia.

Välinehankinnoilla ei ole kiire. Pääset alkuun sillä, että puet yllesi mukavat vaatteet ja löydät kotoasi hieman lattiatilaa. Suosittelemme kuitenkin hyvän joogamaton hankintaa – huomaat nopeasti, että joogamatolla kaikki on helpompaa ja kivempaa. 

Myöhemmin voit halutessasi harkita esim. joogablokkien hankintaa, mutta nekin voit korvata vaikkapa kirjoilla tai kahvipaketeilla. 🙂 

Joogit-palvelua käytetään tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Voit myös lähettää kuvan televisioosi. Valitse sinulle mukava paikka ja aika – Joogit kulkee mukanasi. Katsele tunteja vaikka työmatkalla, lomareissulla tai omassa olohuoneessasi.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota jooga-asanoiden, eli asentojen turvalliseen harjoittelemiseen. 

Jokainen Heimon harjoitus on huolella suunniteltu kokonaisuus, jossa huomioidaan niin tunnelma ja harjoituksen fiilis kuin mielenkiintoiset anatomiavinkit. 

Löydät Heimosta myös erillisiä tekniikkavideoita, asanaharjoituksia ja hengitysharjoituksia.

Valmentajamme ovat koulutettuja huippuosaajia.

Nettijoogalle tyypillisesti löydät meiltäkin kasvavan videopankin eripituisia ja -tasoisia joogatunteja, tekniikkavinkkejä, hengitysharjoituksia ja rentoutusharjotuksia. 

Spesiaalia meillä on se, että saat joogaopettajiisi ja valmentajaasi yhteyden ja he tukevat sinua joogamatkallasi.

Henna, Krisu ja Saana vastaavat kysymyksiisi, jakavat inspiraatiota ja vinkkejä, sekä järjestävät ajoittain yhteisiä livelähetyksiä.

Pääset myös vaikuttamaan tuleviin joogatunteihin, kun kerrot valmentajille toivevideoistasi! 

Tämän lisäksi pelkän videokirjaston lisäksi vietämme vaihtuvia teemakuukausia, jolloin opimme ja oivallamme ajankohtaisesta hyvinvointiteemasta joogan keinoin. 

Joogan lisäksi löydät meiltä myös monipuolisesti kotitreenejä!

Olemme suomalainen kolmen valmentajan unelmayritys, ja teemme tätä suurella sydämellä. Ruudun toisella puolella ovat siis ihkaoikeat ihmiset – Henna, Saana, Krisu, sekä tekninen velhomme & asiakaspalvelijamme Sanna – sinua varten.

Jos sinulla on jokin sairaus, vamma tai muu fyysinen tai henkinen rajoite, niin varmistathan ensin lääkäriltäsi tai terapeutiltasi, voitko joogata.

On muutamia sairauksia, jotka rajoittavat joogaharjoitusta, mutta harvoin estävät harjoittelua kokonaan (esim. akuutit vammat, glaukooma, osteoporoosi, jotkut sydänsairaudet). Tällöin harjoituksesta tulee jättää tiettyjä asentoja pois.

Jooga on kuitenkin muutakin kuin jumppaa: Kun fyysinen asentoharjoittelu ei ole mahdollista, voi joogan hyödyistä nauttia muillakin keinoilla: hengitys- ja meditaatioharjoitukset sekä jooginen elämänasenne ovat saatavilla silloinkin, kun keho ei kykene joogamatolle.

Valittavanasi on 1, 3 tai 12 kuukauden jäsenyys. Jäsenyys on voimassa valitun ajan ja voit tällöin käyttää sisältöjä rajattomasti. 

HUOM: emme uusi jäsenmaksujasi automaattisesti. Voit automatisoida maksut niin halutessasi.

Tallenna luottokortti jäsenyyttä hankkiessasi kassalla, eikä sinun tarvitse huolehtia jäsenyytesi umpeutumisesta.

Joogit.fi

Kirjautuminen