JOOGIT HEIMO – Joogastudio kotonasi

Katso video

Joogaa kotona omassa rauhassa

Elinvoimaa joogasta aloittelijalle ja harrastajalle

5/5

Heimossa saat:

Avajaistarjous!

alk. 8 € / kk

Saat aloittaa heti liittymisen jälkeen 🙂

ELINVOIMAinen, tasapainoinen,
rentoutunut.

Kuvailisitko arkeasi noilla sanoilla?

Joskus elämän hektisyys ja kuormitus vievät veronsa ja pikkustressistä tulee uusi normaali. Niin ei kuitenkaan tarvitse olla! Jokaisella on oikeus pitää itsestään hyvää huolta.

JOOGAN HYÖDYT NÄKYVÄT NOPEASTI

Joogalla on merkittäviä vaikutuksia arkeen. Säännöllisen kotijoogan avulla:

Yksinkertaisesti: jooga tekee hyvää. Mikä parasta, kuka tahansa voi tehdä joogaa kotona. Heimossamme aloittaminen on helppoa!

HEIMO SOPII SINULLE, JOS:

5/5

Heimon arvostelut 5/5

Hinnasto

Kaikki vaihtoehdot sisältävät samat ominaisuudet ja sisällöt.

Joogit Heimo

Kuukausijäsenyys
18 Kuukaudessa
  •  

Joogit Heimo

3 kuukautta
15 Kuukaudessa
  •  
SäästÄ 17%

Joogit Heimo

12 kuukautta
8 Kuukaudessa
  •  
Avajaishinta

Sitoudunko automaattisiin maksuihin?

Lyhyesti: et sitoudu 🙂

Voit valita 1, 3 tai 12 kuukauden pituisen jäsenyyden. Jäsenyysmaksuasi ei veloiteta automaattisesti, paitsi jos haluat. 

Katso video

Lisää asiakaskokemuksia

Kokemuksia joogastamme

5/5
"Hennan joogatunnit ovat aina ammattimaisesti ja monipuolisesti kasattuja kokonaisuuksia minkä aikana arjen haasteet ja kiireet unohtuvat nopeasti. Ohjaustapa on lempeä, kiireetön sekä selkeä, jonka aikana on helppoa keskittyä itse harjoitukseen. Arvostan myös Hennan tapaa tuoda esille useampia vaihtoehtoja, jolloin pääsen räätälöimään itselleni sopivan tasoisen tunnin aina päivän energiatasoni mukaan. Tunnin jälkeen voi aina tuntea mielen ja kehon kevyeksi. Hennan opissa olen hurahtanut täysin joogan maailmaan enkä enää tiedä miten olen aiemmin selvinnyt ilman näitä tunteja!"
Laura L
5/5
“Hennalla on vahva osaaminen joogan opettamisesta ja ihmiskehon fysiikasta. Hänen opetuksestaan huokuu rakkaus ja intohimo joogaa kohtaan. Joogatuntien jälkeen kehossa on levollinen ja tasapainoinen olo. Tunnit sisältävät sopivassa määrin vanhan kertausta ja uuden opettelua. Nautin tuntien monipuolisuudesta ja koen tärkeänä sen, että Henna korostaa oikean tekniikan merkitystä. Olen oppinut ja saanut tunneilta paljon ja odotan aina innolla seuraavaa!”
Maria V
5/5
“Teet työsi hyvin.😍 Osaat ohjata niin, että liikkeet tulevat oikein tehdyiksi. Vasta-alkajakin pysyy tunneilla hyvin mukana. Lisäksi liikkeisiin saa aina eri variaatioita. Pidän siitä, että asenteesi joogaa ja itseä kohtaan on hyväksyvä. Minulle on tärkeää, että jooga ei ole suorittamista, vaan itsensä kuuntelua ja hyväksymistä. En enää luovu joogasta, siitä on tullut muutamassa kuukaudessa joka-aamuinen rutiini. Rauhallisuutesi ja positiivisuutesi välittyy tunneiltasi. Iso kiitos 🙏”
Tuula T

JOOGAA KOTONA

ALOITTELIJALLE JA HARRASTAJALLE

Helppoja ja keskitasoisia 5–60 minuutin joogavideoita jokaiseen arjen hetkeen. Rentouttavia, virkistäviä, voimistavia ja tasapainottavia harjoituksia sekä tekniikkavinkkejä.

UUTTA joogaa JOKA VIIKKO

Heimossa on nyt + 35 harjoitusta, ja uusia tunteja lisätään viikottain. Inspiroivat kuukausiteemat pitävät huolen, että jooga kanssamme ei käy tylsäksi. Marraskuussa kesytimme kaamosta, joulukuussa taltutamme kiirettä!

Joogaa missä ja milloin vain

Oletpa kotona tai reissussa, suosikkituntisi kulkevat mukanasi. Voit katsoa videoita milloin tahansa, missä tahansa, niin monta kertaa kuin haluat.

Joogaa kotona

ENEMMÄN KUIN videoita

YHTEISÖ

Liittyessäsi Heimoon saat viikoittaisten joogavideoiden lisäksi pääsyn yhteisöömme, jossa joogaopettajasi ja kanssajoogit vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Vaikka joogaat kotona, et ole harrastuksesi kanssa yksin!

Heimo on kohtaamispaikka, jossa jaetaan joogavinkkejä ja ajatuksia inspiroivassa hengessä. Meillä ei arvostella, vaan kunnioitetaan jokaisen joogamatkaa juuri sellaisena, kuin se on.

Heimo elää omassa FB-ryhmässään, missä kohtaamme kuukausittain myös livelähetysten välityksellä.

Jooga yhteisö

Joogit-palvelun perustajat Henna ja Riku

AI MITEN HEIMO EROAA MUUSTA NETTIJOOGASTA?

Hyvä kun kysyit!

Me hoidamme ja ylläpidämme Joogit Heimoa niin kuin se olisi lapsemme. Irrallisten videoiden sijaan joogaopettajasi on saatavilla viikottain. Heimo on kuin joogastudio kotonasi!

Vietämme Heimossa teemakuukausia, jolloin keskitymme ajankohtaiseen hyvinvointiteemaan.  Tavoitteenamme on, että opimme ja inspiroidumme yhdessä viikosta toiseen!

Onko sinulla toiveita seuraavaan joogatuntiin? Kuuntelemme ja toteutamme heimolaisten toiveita mielellämme!

Sinun on koettava iloa ja hyötyä jäsenyydestä Heimoomme. Muuten olemme epäonnistuneet.

Heimo pitää huolen, että harrastuksesi jatkuu. 

Tämä ei siis ole pelkkä kokoelma joogavideoita, vaan olemme elävä ja kasvava hyvinvointiyhteisö. Heimon avulla saat joogan hyödyt kotiisi ja osaksi jokapäiväistä elämääsi – helposti ja hauskasti.

Innolla kohtaamistamme odotellen,

Henna, Riku & joogakoira Dude 

 
Henna Haapanen joogaopettaja
Joogaopettajasi Henna

Joogan opettaminen on minulle jatkuva inspiraation, ilon ja kiitollisuuden lähde. On upeaa, kun saan antaa ihmisille samoja oivalluksia ja hyötyjä, joita olen itse joogasta saanut!

Vaikka opetan joogaa, olen myös ikuisesti utelias opiskelija; päivitän osaamistani jatkuvasti niin joogasta kuin ihmisen anatomiasta.

Ohjaustapani on selkeän hyväntuulinen ja rennon salliva. Opetan niin joogan tekniikkaa kuin oman kehon kuuntelemista. Tärkein tavoitteeni on, että harjoitus tuntuu sinusta hyvältä.

Joogatuntimme ovat sekoitus erilaisia joogatyylejä: niissä on vaikutteita niin hathasta, vinyasa flow'sta, astangasta kuin restoratiivisesta levon joogasta.

Vastaan Heimon joogasta ja olen tukenasi joogamatkallasi. Toivottavasti tapaamme pian!

Joogaopettaja Henna Haapanen

Opetuksestani sanottua

5/5
Tuntien jälkeen kehossa on levollinen ja tasapainoinen olo.
5/5
Hennan tunnin jälkeen tunnen mielen ja kehon kevyeksi.

joogaa kotona helposti

Joogit Heimo

Joulukuun

Kiireetön loppukiri

Pitääkö maailma saada jouluun mennessä valmiiksi? Joulukuussa taltutamme sisäistä kiirettä joogin työkaluilla. Miten pysyä rauhallisena ja keskittyneenä härdellinkin keskellä? 

Ohjelmassa on videoharjoituksia, artikkeleita, livelähetys sekä inspiraatiota & keskustelua aiheesta. Kaikki materiaalit jäävät heimolaisten käyttöön myös jatkossa!

Viikko 50

MITÄ KIIRE OIKEASTAAN ON?
- Artikkeli: Mitä on kiire?
- Helppo, avaava aamujooga (15 min)
- Rauhoitu & rentoudu yin-henkisellä iltajoogalla (50 min)
- Istumatyöläisen vinkki: vastaliike eteenpäin työntyvälle päälle (6 min)

Viikko 51

OTA ITSELLESI OMIA HETKIÄ
- Oma hetki: ohjattu keskittymis/rentoutumisharjoitus
- Tekniikkavinkit: soturi 1 vs. soturi 2
- Virtaava flow -jooga
- Heimon JOULULIVE!

Viikko 52

VASTINE LOPPUKIRISTRESSILLE
- Näin rauhoitat hermostosi
- Hengitysharjoitus: laatikkohengitys
- Mehukkaan hidas flow -jooga
- Bonusvideo heimolaisten toiveiden pohjalta

Viikko 53

KIITOS & HEIPPA, 2020.
- Tekniikkavideo heimolaisten toiveiden pohjalta
- Vuosi pakettiin -jooga 60 min
- Lyhyt, mutta ytimekäs minijooga
- Bonusvideo toiveiden pohjalta!

Seuraavan teeman julkaisuun on aikaa:

Ensi kuun teemaa päivitetään, hetki..

P.s. kaikki videot jäävät jäseniemme käyttöön, vaikka teema vaihtuu! Pidätämme oikeuden ohjelman sisällön muutoksiin.

Tulevia teemakuukausia

Jokainen meistä kaipaa joskus vaihtelua – niin elämässä kuin joogassa. Heimossamme saat viikottain kasvavan joogatuntipankin lisäksi aina tiettyyn teemaan liittyvää inspiraatiota. Teema vaihtuu joka kuukausi, joten opit kanssamme aina jotain uutta joogasta ja hyvinvoinnista. Heimon kanssa jooga kotona on hauskaa ja mielenkiintoista! Tässä muutama maistiainen tulevista teemoistamme.

Jooga vahvistaa corea
Vahva core

Corekuukautena annamme erityishuomiota keskivartalon lihasryhmille. Saat corejoogasta voimaa ja virtaa. Grauh!

Jooga auttaa rauhoittumaan
Rauhoittumisen taito

Jooga on yksi parhaista keinoista, kun haluat rentoutua ja rauhoittua. Tämä teema keskittyy tuohon jaloon rentoutumisen taitoon. Ommm.

Paras aamujooga
Paras aamu

Aamut tuntuvat joskus vaikeilta, etenkin täällä Pohjolassa. Tässä teemassa otetaan aamut haltuun joogimaisilla keinoilla. Pow!

Joogaa kotona
TULE MUKAAN

Tervetuloa löytämään sisäinen joogisi! Heimon joogaharjoitukset ja tekniikkavideot odottavat sinua. Heimon avajaistarjous nyt alkaen 8€/kk.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako jokin asia Heimon suhteen? Lue mitä muut ovat kysyneet meiltä.

Jooga sopii erinomaisesti miehille. Kenenkään ei tarvitse muuttua “himojoogaajaksi”, mutta saat merkittäviä hyötyjä elämääsi jo parilla harjoituksella viikossa. 

Joogan avulla palaudut paremmin arjen kuormituksesta ja muista treeneistä. Jooga toimii myös loistavana työkaluna stressinhallinnassa ja sen myötä yleisen suorituskyvyn ylläpitämisessä.

Kyllä! Heimo on suunniteltu varta vasten joogan aloittelijoille ja jonkin aikaa joogaa harrastaneille. Löydät valikoimastamme paljon helppoja tunteja ja tekniikkaopastuksia, jotka on tehty vasta-alkajaa ajatellen. 

Mikäli kaipaat matkasi varrella uutta haastetta, voit siirtyä helpoista keskitasoisiin tunteihimme.

Lähtökohtaisesti jooga sopii kaikenikäisille. Heimon tunnit on suunnattu kaikenikäisille aikuisille! Heimon joogaharjoitukset ovat 5-60 minuutin pituisia ja tasoltaan helpoista keskitasoisiin.

Tervetuloa joukkoon, me kylmän ilmaston suomalaiset olemme luonnostaan hieman kankeita. Sinun ei tarvitse olla notkea joogataksesi. Eihän kenenkään tarvitse olla valmiiksi vahva, kun menee ensimmäistä kertaa kuntosalille? 

Varoitamme kuitenkin, että notkeuden lisääntyminen ja vetreämpi olo ovat joogan yleisiä sivuvaikutuksia.

Jooga on erinomainen vastapainoa tuova harjoittelu- ja palautumiskeino oman lajiharjoittelun rinnalle. Joogan avulla voit esimerkiksi palautua, lisätä liikkuvuutta, rauhoittaa hermostoa, harjoittaa tasapainoa ja kehonhallintaa sekä voimistaa keskivartalon syviä lihaksia.

Välinehankinnoilla ei ole kiire. Pääset alkuun sillä, että puet yllesi mukavat vaatteet ja löydät kotoasi hieman lattiatilaa. Suosittelemme kuitenkin hyvän joogamaton hankintaa – huomaat nopeasti, että joogamatolla kaikki on helpompaa ja kivempaa. 

Myöhemmin voit halutessasi harkita esim. joogablokkien hankintaa, mutta nekin voit korvata vaikkapa kirjoilla tai kahvipaketeilla. 🙂 

Heimoa käytetään tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Voit myös lähettää kuvan televisioosi. Valitse sinulle mukava paikka ja aika – Joogit kulkee mukanasi. Katsele tunteja vaikka työmatkalla, lomareissulla tai omassa olohuoneessasi.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota jooga-asanoiden, eli asentojen turvalliseen harjoittelemiseen. 

Jokainen Heimon joogaharjoitus on huolella suunniteltu kokonaisuus, jossa huomioidaan niin tunnelma ja harjoituksen fiilis kuin mielenkiintoiset anatomiavinkit. 

Löydät Heimosta myös erillisiä tekniikkavideoita, asanaharjoituksia ja hengitysharjoituksia.

Nettijoogalle tyypillisesti löydät meiltäkin kasvavan videopankin eripituisia ja -tasoisia joogatunteja, tekniikkavinkkejä, hengitysharjoituksia ja rentoutusharjotuksia. 

Spesiaalia Heimossa on se, että saat joogaopettajaasi yhteyden omassa yhteisössämme. 

Henna-opettaja vastaa kysymyksiisi, jakaa inspiraatiota ja vinkkejä, sekä järjestää ajoittain yhteisiä livelähetyksiä. Pääset Heimossa myös kertomaan toiveitasi tuleviin joogatunteihin! 

Tämän lisäksi pelkän videokirjaston lisäksi vietämme vaihtuvia teemakuukausia, jolloin opimme ja oivallamme ajankohtaisesta hyvinvointiteemasta joogan keinoin. 

Olemme suomalainen pieni perheyritys ja teemme tätä suurella sydämellä. Ruudun toisella puolella ovat siis ihkaoikeat ihmiset, sinua varten.

Jos sinulla on jokin sairaus, vamma tai muu fyysinen tai henkinen rajoite, niin varmistathan ensin lääkäriltäsi tai terapeutiltasi, voitko joogata.

On muutamia sairauksia, jotka rajoittavat joogaharjoitusta, mutta harvoin estävät harjoittelua kokonaan (esim. akuutit vammat, glaukooma, osteoporoosi, jotkut sydänsairaudet). Tällöin harjoituksesta tulee jättää tiettyjä asentoja pois.

Jooga on kuitenkin muutakin kuin jumppaa: Kun fyysinen asentoharjoittelu ei ole mahdollista, voi joogan hyödyistä nauttia muillakin keinoilla: hengitys- ja meditaatioharjoitukset sekä jooginen elämänasenne ovat saatavilla silloinkin, kun keho ei kykene joogamatolle.

Valittavanasi on 1, 3 tai 12 kuukauden jäsenyys. Jäsenyys on voimassa valitun ajan ja voit tällöin käyttää sisältöjä rajattomasti. 

HUOM: emme uusi jäsenmaksujasi automaattisesti. Voit automatisoida maksut niin halutessasi.

Tallenna luottokortti jäsenyyttä hankkiessasi kassalla, eikä sinun tarvitse huolehtia jäsenyytesi umpeutumisesta.

epassi joogaa
Jooga smartum
eazybreak joogaa
Turvalliset Bambora maksutavat
Yrittäjä Riku Uski Joogit
Aloitin joogan 3 vuotta sitten. Kärsin aiemmin niska- ja selkäkivuista, vaikka harrastin liikuntaa. Jooga vei kivut mennessään jo parilla harjoituksella viikossa.

Teen joogaa kotona edelleen viikottain ja olen todella iloinen siitä, että saan olla mukana levittämässä joogan ilosanomaa suomalaisille.
Riku Uski
Joogit.fi toinen perustajista

Viralliset Joogit.fi kumppanit

Yhteistyökumppanimme tarjoavat asiakkaillemme huikeita etuja. Asiakkaanamme olet oikeutettu etuihin automaattisesti.

Warrior Coffee logo
Foodin jooga
Puhti verikoepalvelu
Pilateskauppa joogamatot

Joogamme istuttaa metsää

© 2020 | Joogit.fi | Joogit Oy | 💚 :lla Suomen Vihdistä.

Löydä sisäinen joogisi® | Joogit™ 

Ladataan...

Käsitellään tilausta...

Odota hetki, käsittelemme maksuasi...

Odota hetki, sivua päivitetään...

Lahjakortti joogaan

Huomasitko lahjakortin?

Nyt voit antaa hyvää oloa myös lahjaksi! Valitse sinulle sopiva summa ja anna joogalahja, josta on pitkään iloa!

Joogit.fi

Kirjautuminen