Joogit

Joogit Heimo – kotijoogaa, joka mahtuu arkeesi

kotijooga

Joogit Heimo – kotijoogaa, joka mahtuu arkeesi

Luo elinvoimaa, hyvinvointia ja rauhaa arkeen kotijoogalla. Silloin, kun sinulle sopii.

Heimon jäsenenä saat:

Google
5/5
Facebook
5/5

Selkeä, rauhallinen ohjaaja. Monen tasoisia harjoituksia, jotka sopivat myös aloittelijalle. Vaihtoehtoisia harjoituksiakin löytyy, esim. niille, joiden ranteet eivät kestä painoa. Todella hyvä palvelu.

Anu L.

Joogit Heimo tuo joogan hyödyt kotiisi.

Joogan hyödyt ulottuvat useammalle elämänalueelle, sillä harjoitus huomioi niin kehon, mielen kuin hengityksenkin. Heimon jäsenenä opit pitämään kehosi ja mielesi elinvoimaisina joogan tehokkaiden työkalujen avulla.

Saat kaiken tämän

Joogaohjelmat

Valitse tavoitteesi mukainen joogaohjelma ja etene omaan tahtiisi.

Videopankki

200+ eri tasoista jooga-, meditaatio-, kehonhuolto- ja treenivideota. Uusia videoita viikottain.

Saat kaiken tämän

Joogaa missä vain

Olet osa yhteisöä

Yhdessä olemme enemmän. Inspiroidu, ihmettele ja kysy – Heimon yhteisö & joogaopettaja on tukenasi.

Teemat

Miltä kuulostaisi istumatyöläisen pikajooga, leppoisa mökkijooga tai juoksijan kehonhuoltojooga? Yllätämme sinut joka kuukausi ajankohtaisilla videoilla.

Jooga, meditaatio ja kehonpainotreenit hyvinvointisi tukena

Joogit Heimon jäsenenä saat rajattoman pääsyn videokirjastoomme. Voit joogata missä ja milloin haluat! Valitse päivääsi sopiva harjoitus keston, tason, tavoitteen tai vaikka lihasryhmän mukaan. Harjoituksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmille joogeille.

Joogin treenit

Joogan lisäksi löydät Heimosta myös 5-30 minuutin voimistavia ja sykettä nostattavia treenejä! Saat siis joogat, kehonhuollon ja voimatreenit samasta paikasta. Tarvitset vain itsesi ja nettiyhteyden.

Taidot

Luo harjoituksellesi vahva pohja ja ota fiksut tekniikat haltuun ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella. Jäsenenä saat tuoreimmat tekniikkavinkit treeneihin ja joogan asanoihin.

Kehonhuolto

Rentouta jumit huoltavilla ja rauhoittavilla kehonhuoltotunneillamme. Opit rentouttamaan lihaksesi ja rauhoittamaan hermostosi joogin tavoin – stressi pysyy kurissa ja palaudut paremmin.

Jooga

Opi joogan perusteet tai syvennä harjoitustasi monipuolisten joogavideoidemme parissa. Löydät Heimosta mm. flow-joogaa, hathajoogaa, restoratiivista joogaa sekä lempeää yin-henkistä joogaa.

Meditaatio & hengitys

Keho ja mieli ovat erottamaton parivaljakko, joten Heimossa  pidämme huolta molemmista. Löydä ajatusvilinän keskelle rauhaa ohjattujen meditaatio- tai hengitysharjoitusten avulla.

Erityistarpeet

Kiukkuileeko ranne tai vihotteleeko polvi? Kaipaatko vinkkejä vamman kanssa liikkumiseen? Huomioimme erityistarpeita valikoimassamme ja saat valmentajilta täsmävinkkejä tilanteeseesi.

Löydä oma tapasi joogata

Ei ole yhtä tapaa joogata – jooga muovautuu sinun tarpeisiisi. Löydät meiltä jo yli 200 erilaista harjoitusta!

Mitä jäsenemme sanovat?

Sanna Nieminen
Read More
Ihanan monipuoliset harjoitukset jotka on selkeästi ja lempeästi ohjattu. Joka hetkeen löytyy harjoitus ja sivustolla eri harjoitusten haku helppoa joko fiiliksen tai keston mukaan. Juuri tällaista palvelua olen etsinyt. 🌲/5! Kiitos! 🙏
Tuula Jerkku
Read More
Koko paketti on hyvin suunniteltu ja helppo käyttää. On hyvä kun voi valita monenlaisista joogatuokioista itselleen sopivan. Suosittelen yritystä lämpimästi.💜
Johanna Lindfors
Read More
Erittäin selkeät ja monipuoliset videot. Aloittelijana olen päässyt nopeasti sisään joogan maailmaan ja vannoutunut punttipirkko on täysin hurahtanut joogaan. Olen saanut avun myös niska- hartiajumeihin, kiitos mahtavasta palvelusta! ☺️
Juha Aalto
Read More
Antaisin palautetta. Minä +40v ylipainoa omaava, mutta urheilua säännöllisesti harrastava rautakanki. Olen löytänyt tästä suuren avun jumeihini, väkinäisen ja usein(aina) unohtuvan venyttelyn tilalle. 💪
Heli Nieminen
Read More
Hyviä eripituisia ohjelmia oman fiiliksen mukaan valittavissa. Hennalla mukava rauhallinen tahti ja miellyttävä ääni.
Pia Mörk
Read More
Selkeää ja monipuolista ohjausta. ☺️ Kokeilin joogaa aiemminkin, mutta nyt vasta löysin sopivan ohjaajan ja aloittelijallekin sopivat harjoitteet. Voin suositella!
Mintttu Hapuli
Read More
Nämä videot ovat helposti lähestyttäviä, kotijoogaan juuri osuvia ja sitten tulee se jooga tehtyä väsyneenä ja vattuuntuneenakin. Ei tarvitse vaihtaa merkkipöksyjä ja joogasertifioitua paitaa vaan rennosti voi vaan heittää maton lattialle. Vannon, että olen jo nyt joogannut säännöllisemmin kuin ikinä. Kiitos suuresti! <3
Suvi Eronen
Read More
Aloittelijalle ainakin todella hyvät videot ja Hennalta selkeää ohjeistusta niissä 🙂
Kaisa-Sisko Kangas
Read More
Pidän siitä, että joogitissa joogataan lempeästi itseä kuunnellen. Eri mittaiset joogavideot on myös tosi kiva juttu, koska voi valita aina päivän fiiliksen ja aikataulun mukaan itselle sopivan 👌
Sari Koljonen
Read More
Ihanaa kun voin liittyä joogan rentouttavaan mailmaan, aina kun itsellä on siihen aikaa. Ohjaus on selkeää ja ammattimaista, voin valita tunneista juuri kulloiseenkin hetkeen itselleni sopivan joogan. 🙂
Hanna Puura
Read More
Yhteisö, videot, opastus - kaikki kohdillaan ja mahtava meininki!
Zina von Jentze
Read More
Todella hyvät ja selkeät videot.
Janni Piiroinen
Read More
Nyt pääsee joogatunnille silloin kun itsellä on aikaa. Selkeä ohjaaja ja sopivasti aloittelijalle sopivia tunteja. Edullinen.
Previous
Next

Valmentajasi

Tuemme ja inspiroimme sinua joogamatkallasi – olipa joogamatto sinulle uusi tai jo tutuksi tullut paikka olla. Valmentajamme ovat koulutettuja huippuammattilaisia, jotka vastaavat kaikkiin kysymyksiisi joogasta ja treenaamisesta.

Henna Haapanen Joogit

Henna Haapanen

Joogaopettaja

Henna on Joogit.fi palvelun perustaja sekä joogaopettaja. Henna tunnetaan läsnäolevasta, selkeästä ja rauhallisesta ohjaustyylistään.

Kristian Popov Joogit

Kristian Popov

PT & valmentaja

Kristian, eli Krisu on kokenut valmentaja, joka saa hymyn huulille hikoillessakin. Krisu vastaa Joogitin treenipuolen valmennuksesta.

aloittelijan joogapolku

Hinnasto

Valitse sinulle sopivan pituinen jäsenyys. Jäsenyyden keston ajan sinulla on rajaton pääsy kaikkiin harjoituksiin ja ohjelmiin.

Ei porsaanreikiä tai yllätysmaksuja: emme veloita sinulta mitään automaattisesti, eikä 7 päivän kokeilu velvoita tilaamaan.

Joogit Heimo

12 kuukautta
216
147 Säästä 32%
  •  
Suosituin

Joogit Heimo

6 kuukautta
108
82 Säästä 24%
  •  

Joogit Heimo

3 kuukautta
54
45 Säästä 17%
  •  

Joogit Heimo

1 kuukausi
18 normaali hinta
  •  

Joogaa ja treeniä työpaikalle?

Tarjoamme työpaikoille räätälöidyn online-harjoituspaketin TYKY-päiviin sekä jatkuvaan käyttöön.

Uusimmat joogavideot

Voimajooga 3: Hengitys

38 min, kaikille sopiva (1–2)

Syyskuun 2022 jäsen-LIVE (tallenne)

Jäsenten Zoom-live syyskuu 2022 (tallenne). Yhteinen harjoitus + jutustelua!

Maailman simppelein iltajooga ennen nukkumaanmenoa

13 min, kaikille sopiva (1)

Reipas aamujooga!

22 min, keskitaso (2)

Yinjooga 3: rentouttavia avauksia

42 min, perusteet haltuun / kaikille sopiva (1)

Yin-jooga 2: Elvyttävä lepohetki selinmakuulla

Perusteet / kaikille sopiva (1)

Yin-jooga 1: Avauksia lantiolle ja jaloille

50 min, perusteet haltuun / kaikille sopiva (1)

Voimajooga 2: opi hallitsemaan corea!

Kaikille sopiva (1–2)

Kaikki yhdellä jäsenmaksulla

Joogit läppärillä

Monipuoliset maksutavat

Joogit maksutavat
ePassi jooga
Smartum jooga
eazybreak joogaa
Joogaa edenred

Joogit yhteistyökumppanit

Asiakkaamme pääsevät nauttimaan näiden upeiden yritysten tarjoamista eduista.

Foodin jooga
Puhti verikoepalvelu
Pilateskauppa joogamatot

Huomasitko jo treenien esittelyn?

Joogan lisäksi tarjoamme kotitreenaajille hauskoja kehonpainotreenejä, syketreenejä ja uusia taitoja! Treenit ja joogat kuuluvat Heimon jäsenyyteen.

Liity jäseneksi, saat istuttaa puun

Välitämme ympäristöstämme ja istutamme asiakkaidemme kanssa puun jokaisesta jäsenmaksusta. Voit kokeilla tätä helposti liittymällä jäseneksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako jokin asia jäsenyyden suhteen? Lue mitä muut ovat kysyneet meiltä.

Jooga sopii erinomaisesti kaikille sukupuoleen katsomatta. Kenenkään ei tarvitse muuttua “himojoogaajaksi”, mutta saat merkittäviä hyötyjä elämääsi jo parilla harjoituksella viikossa. 

Joogan avulla palaudut paremmin arjen kuormituksesta ja muista treeneistä. Jooga toimii myös loistavana työkaluna stressinhallinnassa ja sen myötä yleisen suorituskyvyn ylläpitämisessä.

Kyllä! Heimo palvelee sekä aloittelijoita että konkareita. Löydät valikoimastamme myös paljon helppoja tunteja ja tekniikkaopastuksia, jotka on tehty vasta-alkajaa ajatellen. 

Mikäli kaipaat matkasi varrella uutta haastetta, voit siirtyä helpoista keskitasoisiin tunteihimme.

Lähtökohtaisesti jooga sopii kaikenikäisille. Heimon tunnit on suunnattu kaikenikäisille aikuisille! Heimon joogaharjoitukset ovat 5-60 minuutin pituisia ja tasoltaan helpoista keskitasoisiin.

Joogit.fi ei ole erikoistunut raskausajan joogaan. Voit toki halutessasi joogata kanssamme, jos jooga on sinulle ennestään tuttua ja tiedät, mitä sinun tulee huomioida harjoituksessasi niin odotusaikana kuin synnytyksen jälkeen.

Raskausajan joogasta voi olla paljon hyötyä odottavalle äidille ja äitiyteen valmistautumisessa, kunhan muistaa kuunnella kehoaan huolella ja muovata joogaharjoituksesta raskausaikaan sopivan.

Videokirjastossamme on lukuisia lempeitä joogaharjoituksia, joita omalle keholleen soveltamalla voi hyvin tehdä myös raskausaikana tai synnytyksestä palauduttua. Olet siis lämpimästi tervetullut, mutta haluamme sinun tietävän, että Joogit ei ole erikoistunut raskausajan joogaan. Mikäli kaipaat siihen erityistä tukea, suosittelemme etsimään nimenomaan siihen erikoistuneen joogaopettajan.

Jos jooga on sinulle aivan uutta ja epäröit sen aloittamista raskauden aikana, varmistathan ensin lääkäriltäsi, että lempeän joogan harjoittaminen on kohdallasi ok.

Tervetuloa joukkoon, me kylmän ilmaston suomalaiset olemme luonnostaan hieman kankeita. Sinun ei tarvitse olla notkea harjoitellaksesi. Eihän kenenkään tarvitse olla valmiiksi vahva, kun menee ensimmäistä kertaa kuntosalille? 

Varoitamme kuitenkin, että notkeuden lisääntyminen ja vetreämpi olo ovat joogan yleisiä sivuvaikutuksia.

Jooga on erinomainen vastapainoa tuova harjoittelu- ja palautumiskeino oman lajiharjoittelun rinnalle. Joogan avulla voit esimerkiksi palautua, lisätä liikkuvuutta, rauhoittaa hermostoa, harjoittaa tasapainoa ja kehonhallintaa sekä voimistaa keskivartalon syviä lihaksia.

Välinehankinnoilla ei ole kiire. Pääset alkuun sillä, että puet yllesi mukavat vaatteet ja löydät kotoasi hieman lattiatilaa. Suosittelemme kuitenkin hyvän joogamaton hankintaa – huomaat nopeasti, että joogamatolla kaikki on helpompaa ja kivempaa. 

Myöhemmin voit halutessasi harkita esim. joogablokkien hankintaa, mutta nekin voit korvata vaikkapa kirjoilla tai kahvipaketeilla. 🙂 

Heimoa käytetään tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Voit myös lähettää kuvan televisioosi. Valitse sinulle mukava paikka ja aika – Joogit kulkee mukanasi. Katsele tunteja vaikka työmatkalla, lomareissulla tai omassa olohuoneessasi.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota jooga-asanoiden, eli asentojen turvalliseen harjoittelemiseen. 

Jokainen Heimon harjoitus on huolella suunniteltu kokonaisuus, jossa huomioidaan niin tunnelma ja harjoituksen fiilis kuin mielenkiintoiset anatomiavinkit. 

Löydät Heimosta myös erillisiä tekniikkavideoita, asanaharjoituksia ja hengitysharjoituksia.

Valmentajamme ovat koulutettuja huippuosaajia.

Nettijoogalle tyypillisesti löydät meiltäkin kasvavan videopankin eripituisia ja -tasoisia joogatunteja, tekniikkavinkkejä, hengitysharjoituksia ja rentoutusharjotuksia. 

Spesiaalia Heimossa on se, että saat joogaopettajaasi yhteyden omassa yhteisössämme. 

Henna-opettaja vastaa kysymyksiisi, jakaa inspiraatiota ja vinkkejä, sekä järjestää ajoittain yhteisiä livelähetyksiä. Pääset Heimossa myös kertomaan toiveitasi tuleviin joogatunteihin! 

Tämän lisäksi pelkän videokirjaston lisäksi vietämme vaihtuvia teemakuukausia, jolloin opimme ja oivallamme ajankohtaisesta hyvinvointiteemasta joogan keinoin. 

Joogan lisäksi meiltä löytyy myös kesästä 2021 alkaen treenit.

Olemme suomalainen pieni perheyritys ja teemme tätä suurella sydämellä. Ruudun toisella puolella ovat siis ihkaoikeat ihmiset – Henna, Riku, Krisu (sekä joogakoiramme Dude) – sinua varten.

Jos sinulla on jokin sairaus, vamma tai muu fyysinen tai henkinen rajoite, niin varmistathan ensin lääkäriltäsi tai terapeutiltasi, voitko joogata.

On muutamia sairauksia, jotka rajoittavat joogaharjoitusta, mutta harvoin estävät harjoittelua kokonaan (esim. akuutit vammat, glaukooma, osteoporoosi, jotkut sydänsairaudet). Tällöin harjoituksesta tulee jättää tiettyjä asentoja pois.

Jooga on kuitenkin muutakin kuin jumppaa: Kun fyysinen asentoharjoittelu ei ole mahdollista, voi joogan hyödyistä nauttia muillakin keinoilla: hengitys- ja meditaatioharjoitukset sekä jooginen elämänasenne ovat saatavilla silloinkin, kun keho ei kykene joogamatolle.

Valittavanasi on 1, 3 tai 12 kuukauden jäsenyys. Jäsenyys on voimassa valitun ajan ja voit tällöin käyttää sisältöjä rajattomasti. 

HUOM: emme uusi jäsenmaksujasi automaattisesti. Voit automatisoida maksut niin halutessasi.

Tallenna luottokortti jäsenyyttä hankkiessasi kassalla, eikä sinun tarvitse huolehtia jäsenyytesi umpeutumisesta.

Joogit.fi

Kirjautuminen