Joogit

Tietosuojaseloste

Tervehdys! Tällä selosteella pyrimme selkokielisesti kertomaan sinulle miten suojelemme tai käytämme tietojasi,  käyttäessäsi palveluitamme. 

Tässä alla oleva seloste tiivistettynä: 

Kunnioitamme täysin yksityisyyttäsi ja käytämme tietojasi vain niiltä osin, kuin se palveluidemme käyttämisen ja palvelumme kehittämisen osalta on välttämätöntä. Lisäksi toteutamme evästeitä hyväksikäyttäen kävijäseurantaa. 

Evästeiden avulla saamme tärkeää tietoa sivustomme käytöstä ja voimme kohdentaa paremmin sisällöt sivuston käyttäjille sekä mainonnassa. Molemmat näistä ovat meidän toimintamme kannalta elintärkeitä laadukkaan palvelun ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. 

Noudatamme  EU:n tietosuoja-asetuksia (ymmärrämme sinua – meistäkin ne ovat monimutkaisia), jotka muuttuvat tälläkin hetkellä ja varmasti muuttuvat myös tulevaisuudessa. 

Toukokuussa 2018 EU:ssa astui GDPR tietosuoja-asetus voimaan (hyvä!), mutta niihinkin asetuksiin on jo tulossa muutoksia. Päivitämme käytäntöjämme (ja tämän selosteen) sitä mukaa, kun Suomessa myös linjataan laajemmin päivittyvät käytänteet ja lait.

Teemme aina kaiken voitavamme, jotta tietosi ovat turvassa.

Käyttämällä verkkosivustoamme, sitoudut noudattamaan lisäksi Sopimusehtojamme. Tästä pääset Sopimusehtoihin.

Sisällysluettelo

ALUSTUS

Joogit (“me”, “meille”, “meidän”) on sitoutunut turvaamaan asiakkaidensa sekä muiden verkkopalveluidemme käyttäjien (yhdessä jäljempänä ”sinä” tai ”sinun”) yksityisyydensuojan. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme tuottamiemme palveluiden sekä muun meidän ja sinun väliseen asiakassuhteeseen perustuvan markkinoinnin ja muun yhteydenpidon vuoksi suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä. 

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisimman selkokielinen seloste siitä, mitä henkilötietoja keräämme, milloin, miksi ja miten käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä mitkä ovat lakisääteiset oikeutesi.

Käyttämällä verkkopalveluitamme tiedostat ja hyväksyt, että henkilötietojasi kerätään ja niitä voidaan käyttää tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Luethan siis tämän tietosuojakäytännön kokonaisuudessaan, jotta ymmärrät käytäntömme.

Tässä tietosuojaselosteessa käytetään seuraavia tietosuojalainsäädännön mukaisia määritelmiä:

henkilötiedoilla” tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja;

käsittelyllä” tarkoitetaan toimintoa tai toimintoja, joita kohdistetaan henkilötietoihin, kuten tietojen keräämistä, tallentamista, järjestämistä, jäsentämistä, säilyttämistä, muokkaamista tai muuttamista, hakua, kyselyä, käyttöä, tietojen luovuttamista siirtämällä, levittämällä tai asettamalla ne muutoin saataville, tietojen yhteensovittamista tai yhdistämistä, rajoittamista, poistamista tai tuhoamista;

tietosuojalainsäädännöllä” tarkoitetaan Suomen voimassaolevaa tietosuojalakia (1050/2018), lakia sähköisen viestinnän palveluista (917/2014) sekä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679), muita tietosuojaa tai yksityisyydensuojaa koskevia lakeja sekä lakeihin liittyviä viranomaisohjeita. 

Muiden kuin edellä vahvistettujen määritelmien osalta tässä tietosuojaselosteessa käytetyt määritelmät saavat sen merkityksen, joka niille on annettu tietosuojalainsäädännössä.

REKISTERINPITÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Joogit toimii rekisterinpitäjänä sinusta kerättävien ja käsiteltävien henkilötietojen osalta. Yhteystietomme ovat seuraavat:

Verkkopalvelumme osoite on: https://joogit.fi (tai https://www.joogit.fi)

Joog it Oy, postiosoite: Valimotie 21, 00380 Helsinki, Suomi. Y-tunnuksemme on: 3134510-8

Rekisterinpitäjän yhteystiedot: Riku Uski, hello@joogit.fi, puh. 0468493454

Jos sinulla on kysyttävää tähän tietosuojaselosteeseen tai henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, voit olla yhteydessä edellä mainittuun yhteyshenkilöön.

MITEN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA?

Pääasiallisesti keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta itseltäsi palveluiden ja/tai tuotteiden toimittamista varten. Keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta esimerkiksi, kun rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi, tilaat palveluita ja/tai tuotteitamme tai päivität profiiliasi.  Henkilötietojasi voidaan kuitenkin kerätä myös automaattisia menetelmiä hyödyntäen, esimerkiksi kirjautuessasi verkkovalmennusjärjestelmään, verkkokauppaamme tai muutoin selaillessasi verkkosivujamme.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME?

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia henkilötietojasi:

  • Perus- ja yhteystiedot
  • Tilaamiasi palveluita ja/tai tuotteita koskevat tiedot
  • Maksutavat tai laskutustiedot
  • Kurssien ja jäsenyyksiesi etenemiseen, arvosteluun, tilaan liittyvät tiedot
  • Annetut suoramarkkinointiluvat esim. uutiskirjeisiin
  • Vastaanotetut ja avatut sähköiset suoramarkkinointiviestit
  • Osallistumistiedot Joogitin järjestämiin tapahtumiin tai muihin aktiviteetteihin
  • Kyselylomakkeilla tai sähköisillä lomakkeilla kerätyt tiedot
  • Palautteet ja muut yhteydenotot
  • Kirjautumistiedot palveluun
  • Verkkotunnistetiedot (muun muassa IP-osoite ja päätelaitteen tunnistetiedot)
  • Mahdolliset muut meille antamasi tiedot.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA KÄSITTELYN LAINMUKAISET PERUSTEET

VERKKOSIVUJEN HALLINNOIMINEN JA TOIMIVUUDEN VARMISTAMINEN

Voimme käsitellä kirjautumistietojasi sekä verkkotunnistetietojasi, mukaan lukien välttämättömien evästeiden käyttäminen, jotta pystymme toimittamaan verkkosivumme päätelaitteellesi, varmistamaan verkkosivumme ja tietojärjestelmiemme turvallisuuden, toteuttaaksemme verkkosivuillamme esittämäsi pyynnöt, muistamaan ostoskorisi sisällön verkkokaupassa tai tallentaaksemme haluamasi sisällöt myöhempää käyttöäsi varten.

Tähän tarkoitukseen suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun.

VERKKOPALVELUJEN KEHITTÄMINEN SEKÄ KOHDENNETUN MAINONNAN JA VIESTINNÄN TOTEUTTAMINEN

Voimme käsitellä kirjautumistietojasi sekä verkkotunnistetietojasi, mukaan lukien tilastollisten ja mainosevästeiden käyttäminen, jotta pystymme optimoimaan ja kehittämään verkkopalveluitamme, mittaamaan ja analysoimaan verkkopalveluidemme käyttöä, ja toteuttamaan kohdennettua mainontaa verkkopalveluissamme sekä ulkopuolisilla verkkosivuilla. 

Tähän tarkoitukseen suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. 

SÄHKÖISEN JA PERINTEISEN SUORAMARKKINOINNIN TOTEUTTAMINEN   

Voimme käsitellä perus- ja yhteystietojasi kohdistaessamme sinulle perinteistä suoramarkkinointia puhelimitse tai kirjepostitse. Tämän lisäksi käsittelemme perus- ja yhteystietojasi sekä tietoja vastaanotetuista ja avatuista sähköisistä suoramarkkinointiviesteistä lähettäessämme sinulle sähköistä suoramarkkinointia esimerkiksi uutiskirjeiden muodossa.   

Tähän tarkoitukseen suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu joko antamaasi suostumukseen (sähköinen suoramarkkinointi) tai meidän oikeutettuun etuun (perinteinen suoramarkkinointi).

ASIAKASSUHTEEN HALLINNOIMINEN JA LIIKETOIMINTAMME KEHITTÄMINEN

Voimme käsitellä perus- ja yhteystietojasi, kirjautumistietojasi, verkkotunnistetietojasi, antamiasi palautteita ja yhteydenottoja, ja maksu- tai laskutustietojasi hallinnoidessamme välistämme asiakassuhdetta sekä kehittäessämme liiketoimintaamme.  

Tähän tarkoitukseen suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu meidän ja sinun väliseen sopimukseen.

VERKKOKAUPPATILAUSTEN TAI VERKKOKURSSITILAUSTEN VASTAANOTTAMINEN JA TOIMITTAMINEN

Voimme käsitellä perus- ja yhteystietojasi, kirjautumistietojasi, tilaamiasi palveluita ja/tai tuotteita koskevia tietoja, sekä maksu- tai laskutustietojasi vastaanottaessamme ja toimittaessamme tekemiäsi verkkokauppatilauksia ja/tai verkkokurssitilauksia.   

Tähän tarkoitukseen suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu meidän ja sinun väliseen sopimukseen.

ASIAKASPALAUTUSTEN JA PERUUTUSTEN VASTAANOTTAMINEN

Voimme käsitellä perus- ja yhteystietojasi, tilaamiasi palveluita ja/tai tuotteita koskevia tietoja, sekä maksu- tai laskutustietojasi vastaanottaessamme ja käsitellessämme tekemiäsi asiakaspalautuksia ja peruutuksia.  

Tähän tarkoitukseen suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu meidän lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen.

TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMINEN

Käsittelemme perus- ja yhteystietojasi, tietoa mahdollisesti antamastasi suoramarkkinointiluvasta sekä muita tarpeellisia osallistumistietojasi liittyen järjestämäämme tapahtumaan tai aktiviteettiin. Edellä mainittujen henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme järjestää kyseessä olevan tapahtuman sekä kommunikoida kanssasi tapahtumaan liittyen. Edellä mainittuihin tapahtumiin ja aktiviteetteihin lukeutuvat myös Joogitin järjestämät webinaarit tai muut verkkotapahtumat.

Tähän tarkoitukseen suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun.

HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJAT

ULKOPUOLISET PALVELUNTARJOAJAT

Henkilötietojasi siirretään kolmansille osapuolille eli palveluntarjoajille, jotka tuottaessaan palveluita meidän pyynnöstämme käsittelevät henkilötietojasi joko käsittelijän tai rekisterinpitäjän rooleissa, jotta kyseiset palveluntarjoajat pystyvät toteuttamaan pyytämiämme palveluita. Tällaiset palveluntarjoajat voivat sijaita tai käsitellä henkilötietojasi sekä EU:ssa että sen ulkopuolella.

Voimme siirtää tai luovuttaa henkilötietojasi alla mainituille vastaanottajille:

  • IT- ja infrastruktuuripalveluiden toimittajat
  • Tietojärjestelmätoimittajat
  • Digitaalisten markkinointipalveluiden toimittajat (muun muassa uutiskirjeiden lähettäminen, tilastoanalyysien suorittaminen, ja kohdennettu verkkomainonta)
  • Verkkokaupan maksupalveluntarjoaja (pankki- ja luottokorttitapahtumien sekä muiden maksutietojen käsitteleminen)
  • Sosiaalisen median alustat ja kolmansien osapuolien verkkosivut (kohdennetun verkkomainonnan toteuttamiseksi)
  • Hotellit, konferenssikeskukset tai matkatoimistot (matkojen tai tapahtumien varaaminen)

VIRANOMAISET

Saatamme joutua antamaan henkilötietoja viranomaisille (esim. verohallinto tai poliisi) soveltuvan lainsäädännön mukaisesti sekä täyttääksemme lain määräämät velvollisuudet. Emme kuitenkaan luovuta henkilötietoja viranomaisille ilman, että sille on soveltuvan lainsäädännön tai viranomaismääräyksen mukaista perustetta.

HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN KOLMANSIIN MAIHIN 

Henkilötietojasi voidaan siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolisiin kolmansiin maihin käyttämiemme palveluntarjoajien käsitteleminä. Näissä tapauksissa pyrimme varmistamaan, että henkilötietoja kolmansissa maissa käsittelevät tahot noudattavat hyvää henkilötietojen käsittelytapaa asianmukaisten teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla sekä täyttävät tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja pystyvät huolehtimaan sinun oikeuksien toteutumisesta.

Henkilötietojasi voidaan siirtää palvelun sekä muun meidän ja sinun väliseen asiakassuhteeseen liittyvän yhteydenpidon ja toiminnan seurauksena Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Henkilötietojen siirrot Kanadaan perustuvat Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevaan päätökseen, jonka mukaisesti henkilötietojen siirtämiseen Kanadalaisille kaupallisille toimijoille ei tarvita erityistä lupaa. Henkilötietojen siirrot Yhdysvaltoihin perustuvat yhtä lailla Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevaan päätökseen, jonka mukaisesti henkilötietojen siirtämiseen Yhdysvaltalaisille kaupallisille toimijoille, jotka kuuluvat mukaan U.S. Privacy Shield –järjestelyyn, ei tarvita erityistä lupaa. 

Seuraavasta osoitteesta voit tutustua tarkemmin Euroopan komission käytäntöihin sekä luetteloon maista, joiden osalta se on päättänyt, että tietosuojan taso on riittävä: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_fi

Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi siirroista kolmansiin maihin ole yhteydessä tässä tietosuojaselosteessa määritettyyn tahoon. 

TIETOJEN PAIKKANSAPITÄVYYS

Palvelun käyttäjänä sitoudut antamaan meille paikkansapitäviä tietoja. Rekisteröitymisen jälkeen voit tarkastella profiiliasi kirjautumalla palveluun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Voit myös muuttaa, päivittää tai poistaa tietojasi joko kirjautumalla sisään palveluun tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Tällaisen pyynnön voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen hello@joogit.fi.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty. Lähtökohtaisesti säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin käytät palvelua.

Säilytämme henkilötietojasi palveluissamme noudattaen seuraavia periaatteita:

  • Henkilötietoja säilytetään palveluissamme tahtotilasi mukaisesti. Palveluun liittyvät henkilötietosi poistetaan ilmoittaessasi, että haluat käyttäjätunnuksesi poistettavan
  • Järjestämiemme tapahtumien tai aktiviteettien toteuttamiseksi säilytämme henkilötietojasi tapahtuman tai aktiviteetin päättymisen jälkeen korkeintaan 24 kuukautta.
  • Suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeiden, lähettämiseksi säilytämme yhteystietojasi niin kauan, kunnes peruutat tilauksesi tai vastustat henkilötietojesi käsittelemistä suoramarkkinointitarkoituksiin, jonka jälkeen poistamme yhteystietosi suoramarkkinointiin liittyvästä rekisteristämme.  
  • Kirjanpitomme tositeaineistoon sisältyviä henkilötietoja säilytämme kuluvan vuoden ja sitä seuraavien kuuden vuoden ajan.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Sinulla on tietosuojalainsäädännön nojalla tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Voit tehdä pyynnön oikeuksiesi käyttämiseksi ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa hello@joogit.fi.

Sinulla on oikeus: 

  • Saada pääsy henkilötietoihisi
  • Päivittää virheelliset tai puutteelliset henkilötietosi
  • Peruuttaa antamasi suostumus
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Poistaa henkilötietosi
  • Rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Siirtää henkilötietosi tai vastaanottaa henkilötietosi koneluettavassa muodossa.

Huomioithan, että henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät oikeutesi eivät ole tietosuojalainsäädännön nojalla rajoittamattomia. Oikeuksiesi soveltuvuus riippuu henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista, käsittelyn lainmukaisista perusteista, muiden yksityisyydensuojan turvaamisesta sekä esittämiesi pyyntöjen kohtuullisuudesta.

TIETOJA PROFILOINNISTA

Profilointi tarkoittaa sellaista henkilötietojen käsittelyä, jossa henkilötietoja käyttämällä arvioidaan joitakin henkilökohtaisia ominaisuuksiasi. Voimme hyödyntää profilointia kohdennetun mainonnan ja viestinnän toteuttamiseksi sekä verkkopalveluidemme kehittämiseksi ja optimoimiseksi. Me emme itse suorita profilointia, vaan se tapahtuu automaattisesti käyttäjän liikkuessa verkkosivulta toiselle niin, että kolmannen osapuolen evästeet on sallittu käyttäjän verkkoselaimessa.

Tällaista automaattista tietojen käsittelyä on esimerkiksi päätelaitteellesi tallennettavien evästeiden avulla suoritettava tietojen kerääminen ja näiden tietojen edelleen jakaminen kolmansille osapuolille, jotta kyseiset kolmannet osapuolet pystyvät analysoimaan verkkoselainkäyttäytymistäsi kohdennetun mainonnan ja viestinnän toteuttamiseksi sekä verkkopalveluidemme kehittämiseksi ja optimoimiseksi. Automaattisen tietojen käsittelyn seurauksena mahdollisesti tapahtuvan profiloinnin avulla emme kuitenkaan pysty yksilöimään sinua.

Katsomme, että suorittamallamme profiloinnilla ei ole tietosuojalainsäädännössä tarkoitettuja oikeusvaikutuksia tai muuten merkittäviä vaikutuksia sinulle.

LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLIEN SIVUSTOIHIN

Verkkosivustoillamme saattaa olla linkkejä muiden ylläpitämille ja omistamille verkkosivustoille. Linkitetyt sivustot eivät ole määräysvallassamme emmekä vastaa niiden tai niissä olevien linkkien sisällöstä. Mikäli vierailet linkitetyllä sivustolla, sinun tulee erikseen tarkistaa tällaiselle sivustolle soveltuvat käyttöehdot ja tietosuojaselosteet.

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Verkkosivustomme lähettää ja tallentaa evästeitä verkkoselaimellesi vieraillessasi verkkosivuillamme. Käytämme evästeitä tämän tietosuojaselosteen kohdissa 3.1 ja 3.2 yksilöityihin tarkoituksiin. Jotkin käyttämistämme evästeistä voivat kerätä henkilötietojasi, toisten evästeiden kerätessä tietoja, jotka eivät ole henkilötietoja (yhdistelmä- ja koontitiedot).

Yleisesti ottaen jaamme käyttämämme evästeet seuraaviin kategorioihin:

  • Välttämättömät evästeet: käytämme evästeitä, jotka ovat välttämättömiä palvelun toimivuuden kannalta. Näitä evästeitä ei ole mahdollista kytkeä pois päältä.
  • Tilastointievästeet: käytämme tilastoinnin evästeitä kerätäksemme tietoja käyttäjien tavoista käyttää palvelua. Tämän tarkoituksena on arvioida ja parantaa Palvelun suorituskykyä. Tilastollisissa evästeissä hyödynnämme pääosin Google Analytics -evästeitä.
  • Kolmannen osapuolen evästeet: Käytämme  kolmannen osapuolen mainosevästeitä kerätäksemme tietoja palvelun käyttäjien tavoista käyttää palvelua, jotta voimme tarjota paremmin kohdennettua sisältöä ja mainontaa käyttäjille. Kolmannen osapuolen mainosevästeiden avulla palvelussa sinusta kerätyt tiedot saatetaan yhdistää sinusta muilta vierailemiltasi verkkosivuilta kerättyihin tietoihin.
VÄLTTÄMÄTTÖMÄT EVÄSTEET
  • Verkkosivujen ja verkkokauppamme välttämättömät evästeet, jotta voit esim. käyttää ostoskoria, kassaa ja maksaa ostokset sekä vastaanottaa tilaamaasi tuotteeseeen liittyvät ohjeet ja sisällöt
  • Cloudflare, lue lisää miten ja miksi Cloudflare käyttää evästeitä täältä
  • WP Engine, lue lisää miten ja miksi WP Engine käyttää evästeitä täältä
  • Vimeo, lue lisää miten ja miksi Vimeo käyttää evästeitä täältä
  • Drip (lähettää mm. kurssimateriaaleja, käyttäjätilin huomioita, uutiskirjeitä ja tallentaa sähköpostisuostumuksesi), lue lisää miten ja miksi Drip käyttää evästeitä täältä

TILASTOINNIN EVÄSTEET

  • Google, lue lisää miten ja miksi Google käyttää evästeitä täältä
  • Hotjar, lue lisää miten ja miksi Hotjar käyttää evästeitä täältä
KOLMANSIEN OSAPUOLIEN EVÄSTEET

Käytämme kolmansien osapuolien asettamia evästeitä. Kolmansien osapuolien evästeet, jotka keräävät tietojasi verkkosivuillamme sisältävät mm. seuraavia evästeitä:

  • Facebook, lue lisää miten ja miksi Facebook käyttää evästeitä täältä
  • Googe Ads, lue lisää miten ja miksi Google Ads käyttää evästeitä täältä

Kolmansien osapuolien evästeet ovat kolmansien osapuolien (ei meidän tai verkkosivustomme) asettamia, jolloin kyseisten kolmansien osapuolien mahdollisesti suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan kyseisten kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä.

EVÄSTEASETUSTEN MUUTTAMINEN

Voit valita, hyväksytkö evästeet. Sinulta kysytään hyväksyntä saapuessasi ensimmäisen kerran sivuillemme. Voit myöhemmin muuttaa evästevalintoja sivustollamme kohdasta Evästeet. Lisäksi suurin osa verkkoselaimista mahdollistaa yllä mainittujen evästeiden hallinnan selainasetusten avulla. Voit estää evästeiden vastaanottamisen muuttamalla verkkoselaimesi asetuksia. Mikäli jätät pois käytöstä osan tai kaikki evästeet, pyydämme huomioimaan, että verkkopalvelumme ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla tai sen käyttö estyy kokonaan tai osittain.

MUUT EHDOT JA MÄÄRÄYKSET

Sinulla on oikeus tehdä henkilötietojasi käsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot ja lisätietoja tietosuojasta löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi .

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi 2.12.2020 ja se tarkistetaan tarpeen mukaan.

LISÄTIEDOT

KUINKA SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI

Henkilötietojasi käsittelevät vain ne tahot, joiden on palveluidemme toteuttamisen vuoksi välttämätöntä käsitellä niitä. Näitä tahoja on käytännössä yrityksemme henkilökunta sekä palveluidemme toteuttamiseen osallistuvat yritykset. Kaikki käyttämämme tietojärjestelmät käyttävät salattuja (SSL) yhteyksiä ja käytämme vahvojen salasanojen periaatteita. Emme säilytä henkilötietoja muussa kuin digitaalisessa muodossa, poislukien poikkeukset jolloin saatamme kirjoittaa paperille jotakin hetkeksi, jonka jälkeen tiedot tuhotaan silppurissa.

MITEN TOIMIMME JOS TAPAHTUU TIETOMURTO

Mikäli havaitsemme tietomurron, reagoimme välittömästi ja selvitämme tietomurron syyn yhteistyökumppaneidemme sekä viranomaisten kanssa. 

 

Joogit.fi

Kirjautuminen