Joogit

Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- ja sopimusehdot on jaettu alla kahteen osaan:

 • Sivuston käytön yleiset ehdot
 • Verkkosivuston, verkkokurssien ja jäsenyyden ehdot

SIVUSTON KÄYTÖN YLEISET EHDOT

1. YLEISTÄ

Nämä yleiset ehdot (jäljempänä ”Yleiset ehdot”) soveltuvat, kun verkkokaupan asiakas tekee ostoksia Joog it Oy:n (“Joogit”) verkkopalveluissa (www.joogit.fi, joogit.fi). Henkilötietojen käsittelyyn Verkkosivustollamme sovelletaan Tietosuojakäytäntöämme, joka on saatavilla täällä. Verkkokaupan kautta ostettaviin verkkokursseihin ja jäsenyyteen sovelletaan näiden ehtojen lisäksi Verkkokurssien ja jäsenyyksien ehtoja.

Joogit ei ole vastuussa siitä, jos verkkosivustolla esitetyt tuotteet ovat myyty loppuun. Joogit ei myöskään ole vastuussa verkkosivustolla esiintyvistä kuva- tai painovirheistä taikka hintatiedoissa esiintyvistä virheistä. Joogit voi tarjota, välittää tai markkinoida myös kolmansien palveluntarjoajien tuottamia tai tarjoamia maksullisia tai maksuttomia palveluita tai tuotteita. Muiden palveluntarjoajien palvelut tarjotaan, välitetään tai markkinoidaan sellaisenaan ja sitoumuksetta. Joogit ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu kolmannen palveluntarjoajan tuottaman tai tarjoaman palvelun mahdollisesta virheestä, kuten väärästä tiedosta, palvelun viivästymisestä taikka palvelun saatavuudesta. Joogit ei muutoinkaan vastaa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Asiakas sitoutuu noudattamaan näiden ehtojen ohella kolmannen palveluntarjoajan mahdollisia erityisiä sopimusehtoja, vastuunrajoituksia ja ohjeita.

Verkkosivusto ja sen sisältö ovat Joogitin tai kolmansien osapuolten omaisuutta. Sisältö on suojattu immateriaalioikeuksin ja sisällön kopiointi tai käyttäminen ilman Joogitin antamaa kirjallista suostumusta on kielletty.

Asiakkaan on hyväksyttävä nämä Yleiset ehdot voidakseen tehdä tilauksen verkkosivuston kautta. Hyväksymällä Yleiset ehdot asiakas sitoutuu noudattamaan niitä ja vahvistaa lukeneensa ne. Lisäksi asiakas vahvistaa lukeneensa ja ymmärtäneensä Tietosuojakäytännön, jossa kerrotaan, miten asiakkaan henkilötietoja käsitellään. Käyttäjän ja Joogitin välinen sopimus syntyy, kun asiakas on lähettänyt tilauksen Joogitille ja Joogit on vahvistanut asiakkaan tekemän tilauksen lähettämällä tälle sähköpostitse tilausvahvistuksen.

2. HINNAT JA MAKSUTAVAT

Verkkosivustolla myytävien tavaroiden ja palveluiden hinnat määräytyvät kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Hinnasto on esillä verkkosivustolla ja kutakin tavaraa ja palvelua koskevat hinnat esitetään myös kyseisen tavaran tai palvelun kuvauksessa. Kaikki verkkosivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat eivät kuitenkaan sisällä maksutavasta tai kuljetuksesta aiheutuvia kustannuksia. Mikäli ostoksella on lisäkuluja, maksu- ja toimituskulut esitetään erikseen kunkin tilauksen osalta ennen tilauksen tekemistä.

Joogit pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa hinnastoa. 

Asiakas voi maksaa verkkokaupassa ainoastaan käyttämällä Joogitin kulloinkin hyväksymiä maksutapoja. Joogit-palvelun maksut hoitaa yhteistyössä Visma Pay (Paybyway Oy).

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksu tapahtuu Joogit.fi maksusivulla tai maksamiseen siirrytään Visma Pay verkkopalvelun kautta.

Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay

Huomio: kaikki alla luetellut maksutavat eivät ole välttämättä saatavilla ostoksen aikana.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

Kassallamme näkyy kaksi vaihtoehtoa luottokortilla maksamiseen: toisen alla ovat em. monet maksutavat ja niillä maksettaessa jäsenyyspalvelua, jäsenyyden uusinta ei tapahdu automaattiveloituksella. Tällöin jäsenyyttä ei voida uusia automaattisesti vaan se pitää maksaa jokaisen uusinnan yhteydessä uudelleen. Käyttäjä saa tästä ilmoituksen sähköpostiin ja ohjeet maksamiseen. Toisella maksutavalla maksettaessa (vain luottokorttilomake suoraan kassalla) maksettaessa jäsenyys-palvelumme uusiutuu automaattisesti tuotteelle asetetun ajanjakson kuluttua.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. MobilePayn maksuehdot.  

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto tuoteselsote löytyy täältä.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

ePassi: Voit maksaa kassalla myös ePassin liikuntaedulla, mikäli sinulla on sellainen työnantajaltasi. Mikäli maksu ei jostain syystä onnistu kassallamme, olethan yhteydessä ePassiin ja maksa käyttäen toista tarjolla olevaa maksutapaa.

Eazybreak: Voit maksaa kassalla myös Eazybreakin liikuntaedulla, mikäli sinulla on sellainen työnantajaltasi. Mikäli maksu ei jostain syystä onnistu, olethan yhteydessä Eazybreakiin ja maksa käyttäen toista tarjolla olevaa maksutapaa.

Smartum: Voit maksaa kassalla myös Smartum liikuntaedulla, mikäli sinulla on sellainen työnantajaltasi. Mikäli maksu ei jostain syystä onnistu, olethan yhteydessä Smartumiin ja maksa käyttäen toista tarjolla olevaa maksutapaa.

3. TAVAROIDEN JA PALVELUIDEN TOIMITTAMINEN

Palvelut toimitetaan mahdollisimman nopeasti, yleensä välittömästi onnistuneen maksun jälkeen. Tavarat pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti, ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua tavaran tilaamisesta. Joogit käyttää myös kolmatta osapuolta tavaroiden tai palveluiden oston mahdollistamiseen. Tällöin sovelletaan kyseisen kaupan oston ja toimittamisen ehtoja.

Vaaranvastuu tavaran katoamisesta tai vioittumisesta siirtyy asiakkaalle tavaran luovutuksen yhteydessä. Jos tavaran toimittamisessa käytetään kuljetusliikettä, vaaranvastuu tavaran katoamisesta tai vioittumisesta siirtyy asiakkaalle, kun kuljettaja, rahdinkuljettaja tai muu toimituksen suorittamiseen määrätty henkilö tai yhteisö luovuttaa tavaran asiakkaan hallintaan.

Omistusoikeus tilattuihin tavaroihin säilyy Joogitilla tai Joogitin käyttämällä kumppanilla, kunnes tuote on kokonaan maksettu.

4. PERUUTTAMISOIKEUS

Asiakkaalla on kuluttajana oikeus peruuttaa Joogit-verkkokaupasta ostamansa tavarat ja palvelut kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tavaroiden ja palveluiden vastaanottamisesta ilmoittamalla tästä Joogitille. Asiakkaan on oltava yhteydessä Joogitiin tavaroiden tai palvelun peruuttamiseksi etukäteen sähköpostitse hello@joogit.fi. Asiakkaan on palautettava peruuttamisoikeuden nojalla peruuttamansa tavarat viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Tavaroiden palautuksesta koituvista kustannuksista vastaa asiakas. Joogit ei palauta tuotteen alkuperäisestä toimittamisesta asiakkaalle aiheutuneita toimituskuluja. Palautamme asiakkaalta saamamme maksusuoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua palautetun tuotteen vastaanottamisesta ja tarkastamisesta. Tuotteen on oltava uusi tai uutta vastaavassa kunnossa.

Huomio: mikäli asiakas on ostanut tavaroita kolmannen osapuolen kaupasta, sovelletaan tavaroiden peruuttamiseen kyseisen kaupan ehtoja.

Huomio: palautusoikeus ei koske elintarvikkeita. Vastaamme kuitenkin tuotevirheistä myös elintarvikkeista, mikäli havaitset sellaisen olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (hello@joogit.fi).

Joogitin itse lähettämät ja myymät tavarat: mikäli emme ole vastaanottaneet palautettavia tavaroita 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta, voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu tai asiakas on luotettavasti osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin. Ilmoitamme vastaanottamistamme palautuksista asiakkaalle aina sähköpostitse. Hyvitys asiakaspalautuksesta suoritetaan alkuperäiselle maksutavalle maksupalvelun välittäjän palautusta/hyvitystä käyttäen. Joogit ei hyvitä mahdollisesti asiakkaan valitseman maksutavan vuoksi kertyneitä korkoja tai muita mahdollisia lisämaksuja.

Digitaalisia palveluita koskeva peruuttamisoikeus

Digitaalisten palveluiden, kuten verkkokaupassa myytävien verkkokurssien ja jäsenyyksien osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa kyseistä digitaalista sisältöä koskevan tilauksen, eli sopimuksen tekemisestä. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen ja käyttäminen on aloitettu sähköisesti asiakkaan toimesta ennen peruuttamisajan päättymistä.

Verkkokurssin tai jäsenyyden osalta sisällön toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin, kun asiakas ottaa verkkokurssin tai jäsenyyden käyttöönsä käyttäjätunnuksella, joka asiakkaalle on luotu. Lisäksi asiakkaan katsotaan antaneen suostumuksensa digitaalisen sisällön toimittamisen aloittamiselle ja luopumiselle peruuttamisoikeudestaan, jos asiakas kirjautuu verkkovalmennusjärjestelmään käyttäjätunnuksillaan ennen 14 päivän peruuttamisoikeuden päättymistä.

Asiakas voi käyttää digitaalisia palveluita koskevaa peruuttamisoikeuttaan ottamalla yhteyttä osoitteeseen hello@joogit.fi ja kertomalla, että ostos halutaan peruuttaa ja että tuotetta ei ole käytetty. Tarkastamme palvelustamme onko asiakas kirjautunut sisään ja onko ostotapahtuman aikana tilattua tuotetta käytetty.

Huomio: mikäli jonkin palvelun kohdalla olemme tarjonneet laajennetun peruutusturvan (esim. peruuta 14 vrk kuluessa, vaikka palvelun käytön saa aloittaa), emme valitettavasti voi tarjota tätä peruuttamisoikeutta maksettaessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eezybreak.

Joogit pidättää oikeuden muuttaa tai pidentää peruuttamisoikeutta (laajennettu peruutusturva) esim. kampanjoiden yhteydessä (ehdot tällöin kampanjassa). Joogit voi tarjota laajennetun peruuttamisoikeuden halutessaan.

Tavaroita koskeva peruuttamisoikeus, lisäohje

Nämä ohjeet ja ehdot koskevat Joogitin myymiä ja toimittamia tavaroita (kolmannen osapuolen kautta tehtyihin tavara- ja palveluostoihin sovelletaan kyseisen tahon ehtoja). Tavaroiden osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa, kun asiakas on vastaanottanut tilaamansa tavaran. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske:

 • sinetöitynä toimitettuja tuotteita, joiden sinetti on rikottu (esimerkiksi elintarvikkeet);
 • nopeasti pilaantuvia ja vanhentuvia tuotteita (esimerkiksi elintarvikkeet, lisäravinteet);
 • tavaroita, joita ei voida hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen palauttaa (esimerkiksi alusvaatteet, jos tuote ei ole käyttämätön ja hygieniasuoja on poistettu); sekä
 • asiakkaalle signeerattuja tai muuten yksilöllisesti valmistettuja tuotteita.

Tavarat on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan ja käyttämättöminä. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus avata pakkaukset ja sovittaa tavaroita ennen peruuttamista koskevan päätöksen tekemistä. Mikäli asiakas ei voi palauttaa tuotetta joko kokonaan tai osittain tai se palautetaan alkuperäistä huonommassa kunnossa, Joogitilla on oikeus vaatia asiakkaalta tuotteen arvon alentumista vastaavaa korvausta.

Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä tässä tarkoitettuna peruuttamisena. Tilaus katsotaan noudetuksi ja peruutetuksi, kun se sisältää palautuslomakkeen, jonka asiaas on etukäteet pyytänyt Joogitin asiakaspalvelusta (hello@joogit.fi). Noutamattomista tilauksista veloitamme 12,00 euroa toimituskuluja.

Palvelusopimuksia koskeva peruuttamisoikeus

Palvelusopimusten eli esimerkiksi yksilöllistä, henkilökohtaista tai yrityskohtaista valmennusta koskevan sopimuksen osalta peruuttamisoikeus alkaa palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen aloitetaan asiakkaan pyynnöstä ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista, asiakkaalta peritään peruuttamisen johdosta palvelun käytön ajalta palvelun tuottamisesta aiheutuneina kustannuksina 50 % kyseisen palvelusopimuksen hinnasta.

Palvelusopimuksia koskeva peruuttamisoikeus ei koske vapaa-ajanpalvelua tai mikäli sopimus on tehty yritysasiakkaalle/seuralle. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi koulutus- tai urheilutapahtumat, yritysten ja seurojen valmennuspaketit, jonka Joogit järjestää tai jota Joogit on kutsuttu järjestämään.

5. LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU

Jos tilaamasi tavara on virheellinen vastaanottaessasi sen, tavaraa koskee kuluttajansuojalain (38/1978) mukainen lakisääteinen virhevastuu. Tavaran katsotaan lähtökohtaisesti olleen virheellinen vastaanottaessasi sen, jos virhe ilmenee kuuden kuukauden sisällä vastaanottamisesta. Asiakkaan on vedottava virheeseen viimeistään kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta. Muussa tapauksessa asiakas menettää oikeutensa vedota tavaran virheeseen. Asiakas voi ilmoittaa virheestä ottamalla Joogitiin yhteyttä käyttämällä yllä mainittuja yhteystietoja.

Tavaran virhe voidaan asiakkaan valinnan mukaan korjata tai toimitettu tavara voidaan vaihtaa. Joogit pidättää oikeuden kieltäytyä korjauksesta tai tavaran vaihtamisesta, mikäli se osoittautuu mahdottomaksi tai aiheuttaa kohtuutonta vaivaa muihin toimenpiteisiin nähden. Mikäli virhettä ei ole mahdollista korjata ja se on olennainen, asiakkaalla on valintansa mukaan oikeus vaatia hinnanalennusta tai kaupan purkua.

Digitaaliset tuotteet ja palvelut: mikäli asiakas kokee, että tilattu palvelu kuten verkkokurssi tai jäsenyys ei vastaa sitä mitä tuoteselosteessa on kerrottu, on myyjällä virhevastuu. Asiakkaan tulee tässä tapauksessa osoittaa virhe ja hänen tulee vedota virheeseen välittömästi sen huomattuaan, kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa digitaalisen tuotteen tai palvelun käyttöönotosta. Virheeksi ei lasketa tilannetta, jossa asiakas ei pidä tuotteesta tai ei ehdi sitä käyttää.

6. YLIVOIMAINEN ESTE

Jos Joogit ei pysty täyttämään näissä ehdoissa mainittuja velvollisuuksiaan ylivoimaisen esteen vuoksi, Joogit ei ole vastuussa viivästyksistä tai muusta aiheutuneesta haitasta tai vahingosta. Ylivoimaisima esteinä pidetään muun muassa yleisiä työtaistelutoimenpiteitä, sotatoimia, luonnonmullistuksia, virus- tai bakteeritartunta-epidemioita, maan hallinnon asettamia rajoitteita sekä ongelmia tietoliikenneyhteyksissä.

7. SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää hankkimaansa valmennuspalveluun liittyviä oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan kolmansille osapuolille.

8. SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Näihin Yleisiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintaa koskevat säännökset. Joogitin ja asiakkaan väliset Verkkokauppaa tai näitä Yleisiä ehtoja koskevat riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa (38/1978) tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne kuluttajan Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä kuluttajalla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka.

Kuluttaja-asiakkaalla on aina myös oikeus viedä riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan, asiakkaan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan tästä. Asiakas voi tehdä valituksen myös suoraan verkossa käyttämällä EU-komission verkkovälitteistä riidanratkaisupalvelua

9. YLEISTEN EHTOJEN MUUTOKSET

Joogit varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa tai päivittää näitä Yleisiä ehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset ehdot ovat saatavilla Verkkosivustolla. Jatkamalla Verkkokaupan käyttöä Yleisten ehtojen päivityksen jälkeen, asiakkaan katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt Yleiset ehdot. Nämä Yleiset ehdot päivitettiin viimeksi 30.8.2020.

VERKKOSIVUSTON, VERKKOKURSSIEN JA JÄSENYYDEN EHDOT

1. YLEISTÄ

Nämä verkkosivuston käyttöä koskevat ehdot (jäljempänä ”Verkkosivuston ehdot”) soveltuvat, kun verkkokaupan asiakas tekee ostoksia Joog it Oy:n (“Joogit”) verkkopalveluissa (www.joogit.fi, joogit.fi). Verkkokaupan, Verkkosivuston ja Verkkopalvelut omistavat Joog it Oy. Henkilötietojen käsittelyyn Verkkosivustollamme sovelletaan Tietosuojakäytäntöämme, verkkokaupan yleiset ehdot löytyvät yltä.

Verkkosivuston tarkoituksena on tarjota käyttäjälle verkkokauppa, jonka kautta käyttäjä voi ostaa tavaroita ja palveluita. Lisäksi Verkkosivusto tarjoaa jäsen- sekä verkkokurssipalvelun. Verkkosivusto voidaan tarjota käytettäväksi eri päätelaitteilla ja Verkkosivusto voi päätelaitteesta riippuen sisällöltään tai toiminnoiltaan poiketa verkkoselaimen kautta käytettävästä Verkkosivustosta. Käyttämällä Verkkosivustoa käyttäjä hyväksyy nämä Sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Jos käyttäjä ei halua hyväksyä näitä Sopimusehtoja, kehotamme käyttäjää lopettamaan välittömästi Verkkosivuston käytön. Verkkosivuston käyttäjän on oltava täysi-ikäinen.

2. REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityminen ei ole edellytyksenä Verkkosivuston julkisen osion käytölle. Verkkosivustoa voidaan käyttää myös vierailijana, jolloin rekisteröitymistä ei vaadita. Verkkokaupan sekä jäsen- ja verkkokurssipalvelun käyttö edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä. Käyttäjä voi rekisteröityä Verkkokauppaa varten ostosten aikana, jolloin hänelle luodaan henkilökohtainen käyttäjätili. Jokaiselle käyttäjälle rekisteröidään käyttäjätili ostosten aikana automaattisesti, tämä koskee myös ilmaista kokeilua. Käyttäjätilin kautta käyttäjän on mahdollista hallita Verkkokaupan kautta tekemiään tilauksia ja tuotteita.

Käyttäjän ostaessa Verkkokaupan kautta verkkokursseja tai jäsenyyksiä, käyttäjä rekisteröidään joko omistamaamme Verkkopalveluun käyttäjäksi tai käyttäjä ohjataan rekisteröitymään käyttämäämme kolmannen osapuolen palveluun. Kolmannen osapuolen ylläpitämälle verkkosivustolle rekisteröitymiseen ja rekisteröitymiseen liittyviin mahdollisiin käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen omia käyttöehtoja.

Ostosten tai ilmaisen kokeilun rekisteröinnin yhteydessä käyttäjälle luodaan käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia ja käyttäjän on pidettävä huolta niiden luottamuksellisesta säilyttämisestä. Käyttäjätunnusta ja salasanaa ei saa siirtää tai luovuttaa kolmannen henkilön käyttöön. Jos käyttäjä havaitsee käyttäjätunnuksensa tai salasanansa joutuneen kolmannen henkilön käsiin, käyttäjän on viipymättä ilmoitettava tästä Joogitille. Joogit varaa oikeuden harkintavaltansa mukaan sulkea käyttäjätilin väärinkäytön estämiseksi.

Käyttäjä on vastuussa kaikesta käyttäjätilinsä kautta suoritetusta toiminnasta Verkkosivustolla. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä käyttäjätiliänsä tavalla, joka vahingoittaa tai haittaa Verkkosivuston käyttöä tai toimivuutta, petollisiin tarkoituksiin, loukatakseen kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tai soveltuvien lakien vastaisesti. Joogit ei ole vastuussa käyttäjätunnuksen tai salasanan luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä.

Käyttäjällä on milloin tahansa oikeus poistaa Verkkosivuston käyttäjätilinsä ilmoittamalla tästä sähköpostitse osoitteeseen hello@joogit.fi. Käyttäjätilin poisto astuu voimaan, kun Joogit on sähköpostitse kuitannut käyttäjätilin poistamista koskevan pyynnön vastaanotetuksi ja tarkistanut, että tilin tiedot voidaan poistaa (avoimien maksujen tai lainsäädännön puitteissa).

3. VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖ

Käyttäjä on henkilökohtaisesti vastuussa Verkkosivuston asianmukaisesta käytöstä. Verkkosivustoa on käytettävä näiden Sopimusehtojen, voimassa olevan lainsäädännön ja hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu erityisesti olemaan käyttämättä Verkkosivustoa seuraavilla tavoilla tai kohdistamatta Verkkosivustoa kohtaan seuraavia toimia:

 • laittoman, haitallisen tai herjaavan sisällön levittäminen ja lähettäminen;
 • hakkerointi, krakkerointi tai väärän taikka turmeltuneen ohjelmiston levittäminen;
 • Joogitin tai kolmannen osapuolen tekijänoikeutta tai muuta immateriaalioikeutta loukkaavan tiedon tai materiaalin levittäminen tai lähettäminen;
 • käyttö tavalla, joka rikkoo näitä Sopimusehtoja, soveltuvaa lakia tai viranomaisten määräyksiä;
 • muiden käyttäjien, henkilöiden, henkilöryhmien tai oikeushenkilöiden uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä;
 • toiseksi henkilöksi tekeytyminen;
 • muiden käyttäjien käyttäjätunnuksen tai salasanan käyttäminen tai käytön yrittäminen;
 • viruksia tai turmeltunutta tietoa sisältävien tiedostojen lähettäminen;
 • objekti- tai binäärikoodin muuttaminen lähdekoodiksi; ja
 • minkä tahansa ohjelmiston tai ohjelmiston osien lataaminen Verkkosivustolta (lukuun ottamatta tilanteita, joissa Joogit tai tämän osoittamat kolmannet osapuolet ovat nimenomaisesti sallineet tällaisen lataamisen).
 • minkä tähänsä Verkkosivuston tekijänoikeuksin suojatun sisällön luvaton käyttö muualla

Mikäli Joogit katsoo käyttäjän rikkoneen näitä Sopimusehtoja ja/tai käyttäneen Verkkosivustoa laittomaan tai muuhun kiellettyyn tarkoitukseen, Joogit voi harkintavaltansa mukaisesti ilman etukäteistä ilmoitusta estää käyttäjän pääsyn Verkkosivustolle tai poistaa rekisteröityneen käyttäjän käyttäjätilin.

Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan Joogitille, mikäli hän huomaa esimerkiksi ohjelmistovirheestä johtuvan maksuveloitusvirheen, joka mahdollistaisi palvelun maksullisten osien käytön ilman maksua.

4. KÄYTTÄJÄN TUOTTAMA SISÄLTÖ

Käyttäjän tuottaessa sisältöä (esimerkiksi kuvia, videoita, tekstejä) Verkkosivustolle, käyttäjä sitoutuu antamaan Joogitille täyden, ei-yksinomaisen, ilmaisen ja peruuttamattoman oikeuden käyttää tällaista sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen. Mikäli käyttäjän tuottama sisältö koskee henkilötietoja, Joogit voi käyttää tällaista sisältöä Joogitin tietosuojaselosteessa määritetyn mukaisesti.

Käyttäjä vakuuttaa, että sen palveluun kulloinkin tuottama sisältö on käyttäjän itsensä tuottamaa eikä sisältö riko soveltuvia lakeja tai kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksia. Lisäksi käyttäjä vakuuttaa, että sillä on oikeus antaa Joogitille oikeus sisällön käyttämiseen yllä kuvatulla tavalla. Käyttäjä sitoutuu vastaamaan Joogitin puolesta ja Joogitin niin halutessa omalla kustannuksellaan puolustamaan Joogitia kaikkia sellaisia kolmansien osapuolten esittämiä vaateita ja vahingonkorvauksia vastaan, jotka johtuvat käyttäjän tuottamasta sisällöstä.

5. IMMATERIAALIOIKEUDET

Verkkosivuston sisältämän materiaalin omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeuden kuuluvat Joogitille. Verkkokurssin tai jäsenyyden toimittamisen yhteydessä käyttäjälle annettavien materiaalien, mukaan luettuna mutta ei ainoastaan kurssisisällön, jäsenyyssisällön, oppituntien, ohjeiden, ohjevideoiden ja koulutusmateriaalien (yhdessä jäljempänä ”Materiaali”) tekijänoikeus, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Joogitille. Joogit myöntää käyttäjälle ei-yksinomaisen, ja rajatun oikeuden käyttää materiaalia ainoastaan käyttäjän henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Materiaalin jakaminen tai sen julkaiseminen sähköisessä tai missä tahansa muussa muodossa on kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti Joogitille tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

Materiaalin tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen lain vastaisesti tai ilman Joogitin ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.
Immateriaalioikeudet käyttäjän tuottamaan sisältöön kuuluvat käyttäjälle. Käyttäjä antaa Joogitille kuitenkin kohdassa 4 kuvatun käyttöoikeuden tuottamaansa sisältöön.

Löydä sisäinen joogisi®

Joogit™ 

6. VAKUUTUKSET

Joogit tarjoaa Verkkosivuston sellaisena kuin se on ja sellaisena kuin se on saatavilla. Joogit ei anna vakuutuksia eikä ole vastuussa Verkkosivuston toimivuudesta tai jatkuvasta saatavilla olosta. Joogit ei myöskään anna vakuutuksia Verkkosivustolla esitettävien tai julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai tiedoissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä.

Joogit ei myöskään takaa, että Verkkosivustoa voi käyttää käyttäjän laitteilla, ohjelmilla, järjestelmillä tai liittymillä. Käyttäjä vastaa itse siitä, että hänellä on Verkkosivuston käytön ja asianmukaisen tietoturvan edellyttämät laitteet, ohjelmat ja järjestelmät, kuten päätelaitteet, selaimet, liittymät sekä tietoliikenneyhteydet.

Joogit varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa ja/tai muokata Verkkosivustoa sekä keskeyttää käyttäjän pääsyn Verkkosivustolle tietosuojaa, Verkkosivuston huoltoa tai kehitystä, Verkkosivuston väärinkäyttöä tai muuta vastaavaa seikkaa koskevista syistä.

7. VASTUUNRAJOITUS

Käyttäjä hyväksyy sen, että Verkkosivustoa ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Käyttäjä soveltaa Verkkosivuston sisältöä omaan käyttöön kaikilta osin omalla vastuulla. Mikäli käyttäjällä on epäilys soveltuuko tarjotut palvelut omaan elämään tai terveydentilaan, tulee käyttäjän varmistaa asia ensin lääkäriltään.

Verkkosivusto tarjotaan sellaisena kuin se on eikä Joogit ole vastuussa sen toimivuudesta tai keskeytyksettömästä saatavilla olosta. Ellei pakottavasta sääntelystä muuta johdu, Joogit ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat Verkkosivuston käytöstä tai käytön estymisestä.

Palvelumme on tarkoitettu täysi-ikäisille, alaikäisten tulee saada lupa palvelumme käyttöön vanhemmiltaan.

Joogit ei myöskään vastaa miltään osin Verkkosivustolla esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä. Verkkosivusto voi sisältää linkkejä tai Verkkosivuston käytön seurauksena käyttäjälle voidaan lähettää linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille verkkosivustoille tai palveluihin. Joogit ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai palveluiden käytöstä tai toiminnasta. Käyttäjää kehotetaan tutustumaan näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai palveluiden käyttöehtoihin ennen niiden käyttämistä.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Näihin Yleisiin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintaa koskevat säännökset. Joogitin ja käyttäjän väliset Verkkosivuston käyttöä tai näitä Sopimusehtoja koskevat riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa (38/1978) tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne kuluttajan Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä kuluttajalla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka.


Kuluttajalla on aina myös oikeus viedä riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan, käyttäjän tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan tästä. Käyttäjä voi tehdä valituksen myös suoraan verkossa käyttämällä EU-komission verkkovälitteistä riidanratkaisupalvelua.

9. PÄIVITYKSET

Joogit varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa tai päivittää näitä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Sopimusehdot ovat saatavilla Verkkosivustolla. Jatkamalla Verkkosivuston käyttöä Sopimusehtojen päivityksen jälkeen, käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt Sopimusehdot. Nämä Sopimusehdot päivitettiin viimeksi 25.01.2021.

Joogit.fi

Kirjautuminen