Joogit

Kotitreeni, joka mahtuu arkeesi

Toimivat ja fiksut kotitreenit kaikentasoisille liikkujille – treenaa kotona hyvällä fiiliksellä!

"Lyhyesti ja ytimikkäästi sanottuna, tämä on niin parasta! Jäykkä selärankani vetreytyy pikkuhiljaa ja kohta uskaltaudun vaativampiinkin treeneihin. Nyt tuntuu, että olen vihdoin löytänyt oman tapani pitää itsestäni ja kunnostani huolta Joogien avulla. Lyhyet treenit sopivat kiireiseen päivään ja kun on enemmän aikaa voin valita pidemmän. On niin mukavaa, kun voi valita juuri kuhunkin päivään ja olotilaan sopivan treenin. Videot ja ohjaus ovat selkeitä. Niitä on helppo seurata.Olen täysin koukussa 😀"

Jäsenenä saat:

Google
5/5
Facebook
5/5

Tilaa uutiskirje: saat inspiraatiota hyvinvoivaan arkeen!

kotitreeni treenaa kotona joogit

Uusimmat kotitreenit

Videokirjasto on täynnä hauskoja, kehittäviä ja monipuolisia kotitreenejä: löydät sieltä kehonpainoharjoittelua, Movement-harjoituksia, kahvakuulaa, kehonhuoltoa, helppoja kotitreenejeä aloittelijalle, HIIT-treenejä, sekä kattavan valikoiman joogaa. 

Voit hakea kirjastosta aina sinulle sopivaa videota keston, tason, lajin, valmentajan tai tavoitteesi perusteella. Videot ovat pituudeltaan 5–60 minuuttia.

Löydä oma tapasi liikkua – kattava lajivalikoima!

Joogit-valmentajien kanssa treenaat, liikut ja opit uutta hyvän olon kautta, ei hampaat irvessä ylisuorittaen. Löydät vihdoin liikkumisen ilon!

Jäsenenä saat käyttöösi lähes 400 harjoituksen videokirjaston, josta löydät aina juuri sinulle sopivan harjoituksen.

movement harjoittelu kehonpainotreeni

Kotitreenit ja -joogat – saat kaiken samalla jäsenmaksulla

Joogit läppärillä

Jäsenyyden hinta

Kaikki jäsenyydet sisältävät samat palvelut, vain kesto vaihtelee. Mitä pidempi jäsenyys, sitä edullisempi se on kuukausitasolla.

Ei yllätysmaksuja; jäsenyyksiä ei veloiteta automaattisesti ellet valitse maksutavaksi “luottokortti, tallenna”.

Voit maksaa myös liikuntaedulla!

Jäsenyys

12 kk
159 13,25€/kk
  •  
Edullisin!

Jäsenyys

6 kk
89 14,83€/kk
  •  

Jäsenyys

3 kk
49 16,33€/kk
  •  

Jäsenyys

1 kk
19 kk-hinta
  •  
kehonpainoharjoittelu
kotitreenit kehonhuolto online
Joogit-jäsenien kokemuksia
Sanna Nieminen
Read More
Ihanan monipuoliset harjoitukset jotka on selkeästi ja lempeästi ohjattu. Joka hetkeen löytyy harjoitus ja sivustolla eri harjoitusten haku helppoa joko fiiliksen tai keston mukaan. Juuri tällaista palvelua olen etsinyt. 🌲/5! Kiitos! 🙏
Tuula Jerkku
Read More
Koko paketti on hyvin suunniteltu ja helppo käyttää. On hyvä kun voi valita monenlaisista joogatuokioista itselleen sopivan. Suosittelen yritystä lämpimästi.💜
Johanna Lindfors
Read More
Erittäin selkeät ja monipuoliset videot. Aloittelijana olen päässyt nopeasti sisään joogan maailmaan ja vannoutunut punttipirkko on täysin hurahtanut joogaan. Olen saanut avun myös niska- hartiajumeihin, kiitos mahtavasta palvelusta! ☺️
Juha Aalto
Read More
Antaisin palautetta. Minä +40v ylipainoa omaava, mutta urheilua säännöllisesti harrastava rautakanki. Olen löytänyt tästä suuren avun jumeihini, väkinäisen ja usein(aina) unohtuvan venyttelyn tilalle. 💪
Heli Nieminen
Read More
Hyviä eripituisia ohjelmia oman fiiliksen mukaan valittavissa. Hennalla mukava rauhallinen tahti ja miellyttävä ääni.
Pia Mörk
Read More
Selkeää ja monipuolista ohjausta. ☺️ Kokeilin joogaa aiemminkin, mutta nyt vasta löysin sopivan ohjaajan ja aloittelijallekin sopivat harjoitteet. Voin suositella!
Mintttu Hapuli
Read More
Nämä videot ovat helposti lähestyttäviä, kotijoogaan juuri osuvia ja sitten tulee se jooga tehtyä väsyneenä ja vattuuntuneenakin.Ei tarvitse vaihtaa merkkipöksyjä ja joogasertifioitua paitaa vaan rennosti voi vaan heittää maton lattialle.Vannon, että olen jo nyt joogannut säännöllisemmin kuin ikinä. Kiitos suuresti! <3
Suvi Eronen
Read More
Aloittelijalle ainakin todella hyvät videot ja Hennalta selkeää ohjeistusta niissä 🙂
Kaisa-Sisko Kangas
Read More
Pidän siitä, että joogitissa joogataan lempeästi itseä kuunnellen. Eri mittaiset joogavideot on myös tosi kiva juttu, koska voi valita aina päivän fiiliksen ja aikataulun mukaan itselle sopivan 👌
Sari Koljonen
Read More
Ihanaa kun voin liittyä joogan rentouttavaan mailmaan, aina kun itsellä on siihen aikaa. Ohjaus on selkeää ja ammattimaista, voin valita tunneista juuri kulloiseenkin hetkeen itselleni sopivan joogan. 🙂
Hanna Puura
Read More
Yhteisö, videot, opastus - kaikki kohdillaan ja mahtava meininki!
Zina von Jentze
Read More
Todella hyvät ja selkeät videot.
Janni Piiroinen
Read More
Nyt pääsee joogatunnille silloin kun itsellä on aikaa. Selkeä ohjaaja ja sopivasti aloittelijalle sopivia tunteja. Edullinen.
Previous
Next

Valmentajat

Autamme sinua kehittymään ja nauttimaan matkasta – mikä ikinä tavoitteesi onkaan. Valmentajamme ovat koulutettuja huippuammattilaisia, jotka nostavat kotitreenisi ja -joogasi uudelle tasolle.

Henna Haapanen Joogit

Henna Haapanen

Joogaopettaja

Henna on Joogit.fi palvelun perustaja sekä joogaopettaja. Henna tunnetaan läsnäolevasta, selkeästä ja rauhallisesta ohjaustyylistään.

Kristian Popov

PT & valmentaja

Kristian, eli Krisu on kokenut valmentaja, joka saa hymyn huulille hikoillessakin. Krisu vastaa Joogitin treenipuolen valmennuksesta.

Saana Rasehorn Joogit valmentaja
Saana Rasehorn

jOOGAOPETTAJA

Saana on rakastettu joogaopettaja, jonka power-joogat, yin-tunnit ja funky flow -harjoitukset sopivat niin aloittelijalle kuin joogakonkarille.

diana saxberg joogaopettaja
Diana Saxberg

jOOGAOPETTAJA

Dianan ihastuttavassa ohjauksessa pääset tekemään mm. astangaa, hathajoogaa, yin-joogaa ja lempeää joogaa.

Saat kotitreenien lisäksi kattavan valikoiman joogaa

Joogit on nimensä mukaan myös joogapalvelu, tule tutustumaan kotijoogaan! Sekä joogat että treenit sisältyvät jäsenyyteen.

Kotitreenit ja -joogat samalla jäsenyydellä

Jäsenenä saat pääsyn treeni- ja joogaharjoitusten videopankkiin. Voit harjoitella missä ja milloin haluat! Valitse päivääsi sopiva harjoitus keston, tason, tavoitteen tai vaikka lihasryhmän mukaan. Harjoituksia niin vasta-alkajille kuin kokeneille liikkujille.

Kotitreenit

Voimistavia, energisoivia ja sykettä nostattavia 5–45 minuutin treenivideoita aamuun, työpäivään, lenkkipolulle – tai vaikka mökkilaiturille.

Movement

Tutustu Movement-harjoitteluun ja treenaa kotona kehonpainolla – Movement kehittää niin voimaa, tasapainoa, kehonhallintaa kuin koordinaatiota! 

Kehonhuolto

Rentouta jumit ja palaudu kunnolla huoltavien ja rentouttavien harjoitustemme parissa. Löydät palauttavat harjoitukset myös esim. juoksijoille ja hiihtäjille!

Jooga

Opi joogan perusteet tai syvennä harjoitustasi monipuolisten joogavideoidemme parissa. Flow-joogaa, hathajoogaa, levon joogaa, yin-joogaa, astangajoogaa.

Meditaatio & hengitys

Keho ja mieli ovat erottamaton parivaljakko, joten meillä pidetään huolta molemmista. Löydä arkeen rauhaa ohjattujen meditaatio- tai hengitysharjoitusten avulla.

Erityistarpeet

Kiukkuileeko ranne tai vihotteleeko polvi? Huomioimme erityistarpeita ohjauksessamme ja voit kysyä valmentajilta vinkkejä tilanteeseesi.

vahva joogi kotitreeni

Treeniä ja joogaa työpaikalle?

Tarjoamme työpaikoille räätälöidyn online-harjoituspaketin TYKY-päiviin sekä jatkuvaan käyttöön.

YHTEISTYÖSSÄ

Jäsenenä saat tarkoin valituilta kumppaneiltamme kivoja alennuksia ja jäsenetuja!

Olemme lisäksi Suomen luonnonsuojeluliiton kannatusjäseniä, ja lahjoitamme vuosittain rahaa luonnonsuojeluun.

suomen luonnonsuojeluliitto kannatusjäsen
Foodin jooga
Puhti verikoepalvelu
Pilateskauppa joogamatot

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat

ePassi jooga
Smartum jooga
Joogaa edenred
Joogit maksutavat
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako jokin kotitreenin tai jäsenyyden suhteen? Lue, mitä muut ovat kysyneet meiltä!

Jooga sopii erinomaisesti kaikille sukupuoleen katsomatta. Kenenkään ei tarvitse muuttua “himojoogaajaksi”, mutta saat merkittäviä hyötyjä elämääsi jo parilla harjoituksella viikossa. 

Joogan avulla palaudut paremmin arjen kuormituksesta ja muista treeneistä. Jooga toimii myös loistavana työkaluna stressinhallinnassa ja sen myötä yleisen suorituskyvyn ylläpitämisessä.

Kyllä! Heimo palvelee sekä aloittelijoita että konkareita. Löydät valikoimastamme myös paljon helppoja tunteja ja tekniikkaopastuksia, jotka on tehty vasta-alkajaa ajatellen. 

Mikäli kaipaat matkasi varrella uutta haastetta, voit siirtyä helpoista keskitasoisiin tunteihimme.

Lähtökohtaisesti jooga sopii kaikenikäisille. Heimon tunnit on suunnattu kaikenikäisille aikuisille! Heimon joogaharjoitukset ovat 5-60 minuutin pituisia ja tasoltaan helpoista keskitasoisiin.

Joogit.fi ei ole erikoistunut raskausajan joogaan. Voit toki halutessasi joogata kanssamme, jos jooga on sinulle ennestään tuttua ja tiedät, mitä sinun tulee huomioida harjoituksessasi niin odotusaikana kuin synnytyksen jälkeen.

Raskausajan joogasta voi olla paljon hyötyä odottavalle äidille ja äitiyteen valmistautumisessa, kunhan muistaa kuunnella kehoaan huolella ja muovata joogaharjoituksesta raskausaikaan sopivan.

Videokirjastossamme on lukuisia lempeitä joogaharjoituksia, joita omalle keholleen soveltamalla voi hyvin tehdä myös raskausaikana tai synnytyksestä palauduttua. Olet siis lämpimästi tervetullut, mutta haluamme sinun tietävän, että Joogit ei ole erikoistunut raskausajan joogaan. Mikäli kaipaat siihen erityistä tukea, suosittelemme etsimään nimenomaan siihen erikoistuneen joogaopettajan.

Jos jooga on sinulle aivan uutta ja epäröit sen aloittamista raskauden aikana, varmistathan ensin lääkäriltäsi, että lempeän joogan harjoittaminen on kohdallasi ok.

Tervetuloa joukkoon, me kylmän ilmaston suomalaiset olemme luonnostaan hieman kankeita. Sinun ei tarvitse olla notkea harjoitellaksesi. Eihän kenenkään tarvitse olla valmiiksi vahva, kun menee ensimmäistä kertaa kuntosalille? 

Varoitamme kuitenkin, että notkeuden lisääntyminen ja vetreämpi olo ovat joogan yleisiä sivuvaikutuksia.

Jooga on erinomainen vastapainoa tuova harjoittelu- ja palautumiskeino oman lajiharjoittelun rinnalle. Joogan avulla voit esimerkiksi palautua, lisätä liikkuvuutta, rauhoittaa hermostoa, harjoittaa tasapainoa ja kehonhallintaa sekä voimistaa keskivartalon syviä lihaksia.

Välinehankinnoilla ei ole kiire. Pääset alkuun sillä, että puet yllesi mukavat vaatteet ja löydät kotoasi hieman lattiatilaa. Suosittelemme kuitenkin hyvän joogamaton hankintaa – huomaat nopeasti, että joogamatolla kaikki on helpompaa ja kivempaa. 

Myöhemmin voit halutessasi harkita esim. joogablokkien hankintaa, mutta nekin voit korvata vaikkapa kirjoilla tai kahvipaketeilla. 🙂 

Heimoa käytetään tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Voit myös lähettää kuvan televisioosi. Valitse sinulle mukava paikka ja aika – Joogit kulkee mukanasi. Katsele tunteja vaikka työmatkalla, lomareissulla tai omassa olohuoneessasi.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota jooga-asanoiden, eli asentojen turvalliseen harjoittelemiseen. 

Jokainen Heimon harjoitus on huolella suunniteltu kokonaisuus, jossa huomioidaan niin tunnelma ja harjoituksen fiilis kuin mielenkiintoiset anatomiavinkit. 

Löydät Heimosta myös erillisiä tekniikkavideoita, asanaharjoituksia ja hengitysharjoituksia.

Valmentajamme ovat koulutettuja huippuosaajia.

Nettijoogalle tyypillisesti löydät meiltäkin kasvavan videopankin eripituisia ja -tasoisia joogatunteja, tekniikkavinkkejä, hengitysharjoituksia ja rentoutusharjotuksia. 

Spesiaalia Heimossa on se, että saat joogaopettajaasi yhteyden omassa yhteisössämme. 

Henna-opettaja vastaa kysymyksiisi, jakaa inspiraatiota ja vinkkejä, sekä järjestää ajoittain yhteisiä livelähetyksiä. Pääset Heimossa myös kertomaan toiveitasi tuleviin joogatunteihin! 

Tämän lisäksi pelkän videokirjaston lisäksi vietämme vaihtuvia teemakuukausia, jolloin opimme ja oivallamme ajankohtaisesta hyvinvointiteemasta joogan keinoin. 

Joogan lisäksi meiltä löytyy myös kesästä 2021 alkaen treenit.

Olemme suomalainen pieni perheyritys ja teemme tätä suurella sydämellä. Ruudun toisella puolella ovat siis ihkaoikeat ihmiset – Henna, Riku, Krisu (sekä joogakoiramme Dude) – sinua varten.

Jos sinulla on jokin sairaus, vamma tai muu fyysinen tai henkinen rajoite, niin varmistathan ensin lääkäriltäsi tai terapeutiltasi, voitko joogata.

On muutamia sairauksia, jotka rajoittavat joogaharjoitusta, mutta harvoin estävät harjoittelua kokonaan (esim. akuutit vammat, glaukooma, osteoporoosi, jotkut sydänsairaudet). Tällöin harjoituksesta tulee jättää tiettyjä asentoja pois.

Jooga on kuitenkin muutakin kuin jumppaa: Kun fyysinen asentoharjoittelu ei ole mahdollista, voi joogan hyödyistä nauttia muillakin keinoilla: hengitys- ja meditaatioharjoitukset sekä jooginen elämänasenne ovat saatavilla silloinkin, kun keho ei kykene joogamatolle.

Valittavanasi on 1, 3 tai 12 kuukauden jäsenyys. Jäsenyys on voimassa valitun ajan ja voit tällöin käyttää sisältöjä rajattomasti. 

HUOM: emme uusi jäsenmaksujasi automaattisesti. Voit automatisoida maksut niin halutessasi.

Tallenna luottokortti jäsenyyttä hankkiessasi kassalla, eikä sinun tarvitse huolehtia jäsenyytesi umpeutumisesta.

Joogit.fi

Kirjautuminen