Joogit

JOOGAOHJELMA

Ohjelmat
joogaohjelma joogit heimo

Maistuisiko valmiiksi suunniteltu joogaohjelma?

Valmis joogaohjelma on tietyn teeman ympärille rakennettu harjoituskokonaisuus, joka opastaa sinut eteenpäin askel askeleelta. Vältyt valinnanvaikeudelta ja säästät aikaa, kun voit simppelisti edetä valmiin ohjelmasi parissa!

Voit tehdä joogaohjelman täysin omaan tahtiisi tai halutessasi edetä ohjelman arvioidun aikataulun puitteissa.

Jokaisen joogaohjelman harjoitukset löytyvät myös yksittäisinä videoina Joogit Heimon videokirjastosta.

Kaikki nämä ohjelmat sisältyvät Heimon jäsenyyteen – saat samalla jäsenyydellä köyttöösi sekä videopankin että joogaohjelmat!

Valitse sinulle sopiva joogaohjelma

Kaipaatko vetreytystä niska-hartioille, vai virkistystä työpäiviin? Vai haluaisitko kenties kehittää tasapainoasi?

Valitse houkuttelevin joogaohjelma alta ja aloita vaikka heti! Jokaiseen ohjelmaan on merkattu myös sen arvioitu kesto sekä vaikeustaso. Voit kuitenkin tehdä kunkin ohjelman ihan oman tahtiisi – joogaohjelmat ovat käytettävissäsi niin kauan, kun olet Heimon jäsen. 🙂

Klikkaa alla olevia kuvia niin saat lisätietoja ohjelmasta ja pääset valitsemaan sinulle sopivimman joogaohjelman.

ALOITTELIJAN JOOGAPOLKU
– aloita tästä!

Oletko uusi joogan parissa tai palaatko matolle pitkän tauon jälkeen? Aloita tästä ohjelmasta!
uutuus!

Kesto: 2 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Kokosimme yhteen videokirjaston suosituimmat joogavideot!.

UUTUUS!

Kesto: 7 päivää
Taso: Helppo

Mannaa päänseudulle! Tähän joogaohjelmaan on koottu harjoituksia, jotka vetreyttävät, venyttävät sekä voimistavat niska-hartiaseutua sekä rintarankaa.

UUTUUS!

Kesto: 3 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tämä joogaohjelma on tehty kaikille toimistotyön sankareille! Jooga on mitä mainioin keino tauottaa työpäivää ja teimme tätä ajatellen ohjelman, joka sisältää lyhyitä harjoituksia eri tavoitteisiin.

UUTUUS!

Kesto: 5 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Kehitä jalkateriesi, nilkkojesi, sääriesi, reisiesi lonkkiesi ja pakaroidesi sekä vatsalihastesi kykyä pitää sinut pystyssä – asennossa kuin asennossa..

UUTUUS!

Kesto: 2 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tähän joogaohjelmaan on koottu lempeitä ulkojoogavideoita, jotka on kuvattu kesäisissä Suomen maisemissa.

KESÄÄN!

Kesto: 4 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tähän ulkotreeniohjelmaan on koottu Joogit-valmentajan ja kokeneen PT:n Krisun ohjaamia ulkotreenejä. Mukana on sekä voimaa kehittäviä harjoituksia että sykettä nostattavaa liikettä. .

TREENIÄ!

Näin saat Heimosta kaiken hyödyn ja ilon irti

Joogit Heimon jäsenenä sinulla on pääsy sekä viikoittain kasvavaan videopankkiin (jo +110 harjoitusta!) sekä valmiisiin jooga- ja treeniohjelmiin. Lisäksi pääset Heimon jäsenyhteisöön, jossa opettajasi Henna ja valmentajasi Krisu vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

Suosittelemme tutustumaan sekä joogaohjelmiin että videopankin yksittäisiin harjoitusvideoihin.

Videopankista voit aina hakea päivääsi sopivan harjoituksen, kun taas ohjelmien avulla etenet yhden teeman parissa, eikä sinun tarvitse miettiä, että minkä videon tekisit seuraavaksi. 🙂

Aina kun  jokin joogaohjelma, liike, harjoitus tai muu asia askarruttaa, niin laita meille viestiä videon alla kommenttikentässä, FB-ryhmässä tai meilitse. Olemme täällä sinua varten.

Etkö ole vielä Heimon jäsen? Liity nyt täältä.

Asanat

Kokosimme yleisimmät jooga-asennot (eli asanat) asanapankiksi, josta löydät asennon kuvauksen, hyödyt sekä ohjeet asanan harjoitteluun – myös videona.

Joogamaton valinta

Joogamaton valinnalle kannattaa antaa pieni tovi. Jokainen itselleen sopivan maton löytänyt tietää, miten ihanalta oma, laadukas joogamatto tuntuu. Lue tästä vinkkimme tärkeän harjoituskumppanin valintaan.

Löydä sisäinen joogisi.

Aloita lempeästi

Suosittelemme aloittamaan joogan matalalla kynnyksellä; lyhyistä & helpoista harjoituksista. Vartti päivässä on lähes 100 tuntia panostusta hyvinvointiisi vuodessa!

Kysy neuvoa

Täällä ruudun toisella puolella on ihan oikeita ihmisiä ja koiria; joogaopesi Henna, valmentajasi Krisu, ATK-tukesi Riku sekä innokas joogakoiramme Dude. Olemme täällä sinua varten ja vastaamme kysymyksiin meilitse & Heimon jäsenyhteisössä!

Omassa tahdissa

Joogassa – kuten elämässäkin – matka on määränpäätä tärkeämpää. Uuden oppiminen on kuitenkin hurjan motivoivaa! Siksi harjoituksemme on suunniteltu siten, että voit halutessasi lisätä harjoitusten haastavuutta. 🙂

Joogit.fi

Kirjautuminen