Joogit

JOOGAOHJELMAT

Ohjelmat

Valmiit joogaohjelmat jäsenille

Etsitkö valmista jooga- tai treeniohjelmaa, joka opastaa sinut harjoittelussa eteenpäin askel askeleelta?

Löysit etsimäsi!

Joogit-palvelun joogaohjelmat ovat eri teemojen ympärille luotuja harjoituskokonaisuuksia, jotka voit tehdä rauhassa omaan tahtiisi.

Kaikki nämä ohjelmat sisältyvät Joogit Heimon jäsenyyteen.

Joogaohjelmien harjoitukset löytyvät myös yksittäisinä Heimon videokirjastosta.

Klikkaa alla olevia kuvia niin saat lisätietoja ohjelmasta ja pääset valitsemaan sinulle sopivimman joogaohjelman!

Valitse sinulle sopiva joogaohjelma

Kesto: 7 päivää
Taso: Helppo

Mannaa päänseudulle! Tähän ohjelmaan on koottu harjoituksia, jotka vetreyttävät, venyttävät sekä voimistavat niska-hartiaseutua sekä rintarankaa.

UUTUUS!

Kesto: 3 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Tämä ohjelma on tehty kaikille toimistotyön sankareille! Jooga on mitä mainioin keino tauottaa työpäivää ja teimme tätä ajatellen ohjelman, joka sisältää lyhyitä harjoituksia eri tavoitteisiin.

UUTUUS!

Kesto: 5 viikkoa
Taso: Kaikille sopiva

Kehitä jalkateriesi, nilkkojesi, sääriesi, reisiesi lonkkiesi ja pakaroidesi sekä vatsalihastesi kykyä pitää sinut pystyssä – asennossa kuin asennossa..

UUTUUS!

Minkä sinä valitset?

Asanat

Kokosimme yleisimmät jooga-asennot (eli asanat) asanapankiksi, josta löydät asennon kuvauksen, hyödyt sekä ohjeet asanan harjoitteluun – myös videona.

Joogamaton valinta

Joogamaton valinnalle kannattaa antaa pieni tovi. Jokainen itselleen sopivan maton löytänyt tietää, miten ihanalta oma, laadukas joogamatto tuntuu. Lue tästä vinkkimme tärkeän harjoituskumppanin valintaan.

Löydä sisäinen joogisi.

Aloita lempeästi

Suosittelemme aloittamaan joogan matalalla kynnyksellä; lyhyistä & helpoista harjoituksista. Vartti päivässä on lähes 100 tuntia panostusta hyvinvointiisi vuodessa!

Kysy neuvoa

Täällä ruudun toisella puolella on ihan oikeita ihmisiä ja koiria; joogaopesi Henna, ATK-tukesi Riku sekä innokas joogakoiramme Dude. Olemme täällä sinua varten ja vastaamme kysymyksiin meilitse & Heimon jäsenyhteisössä!

Harjoittele omassa tahdissasi

Joogassa – kuten elämässäkin – matka on määränpäätä tärkeämpää. Uuden oppiminen on kuitenkin hurjan motivoivaa! Siksi harjoituksemme on suunniteltu siten, että voit halutessasi lisätä harjoitusten haastavuutta. 🙂

Joogit.fi

Kirjautuminen