Joogit

Hemmottelupaketti – rentouttavaa joogaa kotoiluun

Vaikeustaso: Kaikille sopiva

hemmotteleva joogaohjelma rentoutuminen

Rentouttava hemmottelupaketti kotijoogille!

Ihana hemmottelupaketti kotoisiin hetkiin itselle – tai vaikka yhdessä läheisen tai ystävän kanssa tehtäväksi!

Hemmottelupaketti sisältyy jäsenyyteen ja on käytettävissäsi niin kauan, kuin jäsenyytesi on voimassa. Etkö ole vielä jäsen? KOKEILE JÄSENYYTTÄ ILMAISEKSI 7 PÄIVÄN AJAN.

Anna itsellesi ihania levon ja hemmottelun hetkiä oman kodin lämmössä, omassa rauhassasi.

Nyt tehdään joogaharjoituksesta oikein ihana hemmotteluhetki, niin keholle kuin mielellekin. Lempeät joogaliikkeet, yinjooga, restoratiivinen jooga, rauhoittavat meditaatiot ja ihanat hengitysharjoitukset – niistä on kunnon nautiskelujoogat tehty. 

  • Kenelle: Kaikentasoisille kotijoogeille
  • Mitä: Lempeitä hemmotteluhetkiä keholle ja mielelle
  • Kesto: 3 viikkoa
  • Ohjelman sisältö: 6 harjoitusta, voit tehdä omassa tahdissasi ja haluamassasi järjestyksessä

Pysähdy, rentoudu ja helli kehoa hemmottelupaketin parissa

joogan hemmottelupaketti

Tämä hemmottelupaketti on joogaohjelma, joka sopii kaikille tasoille – myös joogan aloittelijoille. Ohjelman rauhalliset joogaharjoitukset sopivat hetkiin, kun haluat todella pysähtyä, palautua ja rentoutua, kehoa hellien. 

Ohjelman harjoitukset voit tehdä mieluisassasi järjestyksessä! Löydät hemmottelupaketista ihania hetkiä niin aamujooga- kuin iltajoogaversioina, syvärentouttavina yinjoogahetkinä, vatsaa ja ruuansulatusta hellivänä lempeänä harjoituksena kuin luksuslepohetkenä restoratiivisessa jooga-asennossa.

VINKKI: Osassa videoiden taustalla on rauhoittava musiikki. Sytytä siis kynttilä, vetäise villasukat jalkaan, ota kupponen teetä ja käperry joogamatolle nautiskelemaan - nyt saat ihan vain olla <3

Palautumisen ja rauhoittumisen tärkeys

Jos arki on hektistä tai tavalla tai toisella kuormittavaa (kuten usein on), tarvitsemme vastapainoksi pysähtymistä ja rauhoittumista.

Palautumisen tärkeys on tutkimustenkin valossa hyvin tiedossa niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin kannalta. Jos palautuminen jää vajaaksi, poltamme niin sanotusti kynttilää molemmista päistä ja ajan myötä krooninen stressitila heikentää terveyttä ja hyvinvointia. Pidetään siis huoli myös levosta ja oikeasti palauttavasta tekemisestä (jota esim. kännykällä netin selaaminen ei todellisuudessa ole). <3

Joogan työkalut; joogaharjoitus, meditatiiviset harjoitukset, rentoutusharjoitukset sekä hengitysharjoitukset ovat tutkitusti äärimmäisen tehokkaita keinoja huolehtia palautumisesta. Voit lukea tarkemmin joogan hyödyistä ja tutkimuksista täältä.

Tämä hemmottelupaketti on rakennettu nimenomaan rentoutumisen ja palautumisen näkökulmasta, mutta erityisesti ihanaan ja hemmottelevaan harjoitteluun keskittyen.

Harjoitusten jälkeen sinulla on toivottavasti rentoutunut ja tyyni olo niin kehossa kuin mielessä.

Muistathan, että rentoutuminenkin on taito, jossa voi kehittyä. Jos koet olosi hyvin stressaantuneeksi tai uupuneeksi, voi rauhoittuminen olla aluksi hankalaa – tämä on aivan normaalia.

Anna itsellesi aikaa ja jatka silti harjoittelua. Luota, että ajan myötä harjoitus tekee tehtävänsä ja rentoutuminen helpottuu. Et tule katumaan päätöstäsi. <3

Ohjelman sisältö

OHJEET JA VINKIT

Joogit.fi

Kirjautuminen