Joogit

JOOGASTARTTI 2– PALUU JOOGAMATOLLE

Vaikeustaso: Kaikille sopiva, Keskitaso

joogastartti 2 paluu joogamatolle kurssi

PALAA JOOGAMATOLLE TAUON JÄLKEEN JA KERTAA PERUSTEITA

Joogastartti 2 on 3 viikon kurssi joogan pariin palaavalle tauon jälkeen. Kertaa perusteita ja opi uutta joogasta!

Joogastartti 2 on jatkokurssi Joogastartti 1 – aloita jooga -kurssille. Jos olet aivan uusi joogan parissa ja haluat aloittaa ihan perusteista, suosittelemme aloittamaan Joogastartti 1 -kurssista, jonka voit tehdä omassa tahdissasi!

ALOITA JOOGASTARTTI 1 -KURSSI TÄÄLTÄ.

Joogastartti 2 – paluu matolle -kurssin idea

Joogastartti 2 -kurssi on 3 viikon kurssi, jonka aikana kertaamme joogan perusteita ja jatkamme joogamatkaamme oppimalla niin asanoiden tekniikoista, hengityksestä kuin meditaation perusteista. Kurssin aikana saat motivaatiota ja konkreettisia vinkkejä, joiden avulla saat joogan osaksi arkeasi ja pääset nauttimaan joogan lukuisista hyödyistä.

Kurssi alkaa maanantaina 15.1.2024 ja voit osallistua kurssille, jos jäsenyytesi on voimassa (kurssi sisältyy jäsenyyteen). Täältä voit tilata jäsenyyden.

Zoom-livet pidetään ke 17.1. klo 17.30 sekä ke 31.1. klo 17.30 – merkkaa kalenteriin! (Tallenteet tulevat!)

Joogastartti 2 -kurssin sisältö ja aikataulu:

  • Kesto: 3 viikkoa
  • 2 Zoom-liveä (ke 17.1. klo 17.30 ja ke 31.1. klo 17.30)
  • Mukana myös asentojen tekniikkaharjoituksia sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia
  • Saat kurssin ajan sähköpostitse joogavinkkejä ja inspiraatiota harjoitteluun!
  • Voit koko kurssin ajan kysyä neuvoa ja vinkkejä harjoitteluun kurssin opettajalta Hennalta.

>> Kurssin materiaalit jäävät saatavillesi koko kevääksi 2024, joten voit edetä omassa tahdissasi tai seurata kurssin aikataulua.

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko osallistua kurssille, vaikka olen aloittelija joogan parissa?
Joogastartti 2 on suunniteltu joogamatolle palaavalle tauon jälkeen, sekä heille, ketkä ovat jo tehneet meidän Joogastartti 1 -kurssin tai muun vastaavan alkeiskurssin joogasta.

Mikäli olet aivan uusi joogan parissa ja haluat aloittaa perusteista, suosittelen tekemään ensin Joogastartti 1 -kurssin ja jatkamaan siitä tälle 2-kurssille. 🙂

Kauanko kurssin harjoitukset ovat saatavilla?
Kurssi kestää 3 viikkoa, mutta harjoitukset jäävät näkyville ainakin toukokuun 2024 loppuun saakka, joten voit kerrata harjoituksia tai tehdä niitä myös omassa tahdissasi.

Entä jos en pääse Zoom-liveihin mukaan?
Tallennamme livet, joten voit katsoa ne tallenteelta jälkikäteen.

Voinko käyttää videokirjaston muita harjoituksia kurssin aikana?
Toki! Koko jäsenpalvelumme on vapaasti käytössäsi. Jos jokin kurssin harjoituksista ei tunnu omalta, voit tehdä sen sijaan videokirjastosta haluamasi harjoituksen. Idea on, että sitoudumme harjoitteluun vähintään 3 viikon ajan ja luomme joogasta itsellemme tavan. 

Mitä jos harjoituksia jää välistä?
Muista kuunnella kehoasi. Jos esim. sairastut tai kehosi tarvitsee lepoa, kunnioita sitä tarvetta. Pyri kuitenkin löytämään jokaiseen viikkoon edes pari pientä omaa hetkeä harjoituksellesi – jos fyysinen harjoitus ei ole mahdollinen, ota vaikka pieni meditaatio- tai rentoutushetki itsellesi. Sekin on jooginen harjoitus, kun vaikka kävelyllä pysähdyt maiseman ääreen hengittämään ja olemaan läsnä.


Näin osallistut kurssille:

Oletko jo Joogit Heimon jäsen? Paina alta vihreää ALOITA KURSSI -nappia, niin olet mukana joogastartissa.

Etkö ole vielä jäsen? Joogastartti 2 sisältyy Joogit Heimo -jäsenyyteen. Aktivoi jäsenyyteesi täältä tai tilaa täältä ilmainen 7 päivän kokeilu. Voit valita sinulle sopivan jäsenyyden pituuden, vaihtoehdot ovat:

  • 1kk 19€
  • 3kk 49€
  • 6kk 89€
  • 12kk 159€

Jäsenenä saat joogastartin lisäksi rajattoman pääsyn videokirjastoon (lähes 400 erilaista harjoitusta) sekä muihin kursseihimme ja ohjelmiimme. Lue jäsenyydestä lisää täältä.

Kysyttävää? Laita meiliä osoitteeseen [email protected] tai viestiä meille somessa!

Ohjelman sisältö

OHJEET JA VINKIT

Joogit.fi

Kirjautuminen