Joogit

Aloittelijan polku – joogamatka alkuun!

aloittelijan jooga ohjelma

Oletko uusi joogan parissa tai palaatko matolle pitkän tauon jälkeen? Aloita tästä ohjelmasta!

Jooga on lempeä, kehittävä & monipuolinen tapa pitää huolta sekä kehosta että mielestä. Mikä parasta, se sopii lähes kaikille!

Joogan koko idea on se, että jokainen löytää juuri itselleen sopivan tavan joogata. Tee siis vain liikkeet, jotka tuntuvat kehossa huoltavilta ja hyviltä – nyt ei tarvitse ylisuorittaa.

Aloittelijan joogapolku on kokoelma lempeitä ja helppoja harjoituksia arjen erilaisiin hetkiin

Opit ohjelman aikana yleisimpiä joogaliikkeitä ja kehität niin liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa kuin tasapainoakin. Tämän jälkeen sinun on yhä helpompi siirtyä Heimon videokirjastoon etsimään juuri sinulle sopivia videoita – osaat jo perusteet! 🙂

Voit edetä ihan omassa tahdissasi ja tehdä halutessasi saman harjoituksen vaikka useamman kerran. Löydät ohjelman videot yksittäisinä myös Heimon jäsenalueelta.

Jos jokin harjoitus tai liike ei sovi sinulle, niin älä ota siitä minkäänlaisia paineita – jätät sen vain tällä kertaa väliin. Täällä on tarkoitus nauttia tekemisestä, ei puristaa hampaat irvessä. :)

Ps. Ovatko niska-hartiat juntturassa? Tutustu myös vetreyttävään NISKA-HARTIA-OHJELMAAN! Sekin sopii mainiosti joogan vasta-alkajalle.

Ohjelman sisältö

OHJEET JA VINKIT

Joogit.fi

Kirjautuminen