Joogit

RASKAUSJOOGA – VERKKOKURSSI ODOTUSAIKAAN

Vaikeustaso: Kaikille sopiva

Raskausjooga kurssi

Raskausjoogan verkkokurssi sinulle, joka haluat nauttia joogasta raskausaikana

Raskausjooga -verkkokurssi on mitä ihanin keino pitää kehosta ja mielestä huolta odotusaikana! Se lieventää stressiä ja raskausajan vaivoja, parantaa unenlaatua ja valmistelee sinua kohti synnytystä ja vauva-arkea. Lisäksi raskausjooga on ihana tapa vahvistaa yhteyttä vauvaan jo odotusaikana. ❤️

Raskausjooga tekee hyvää niin keholle kuin mielelle – ja valmistaa ihanasti kohti synnytystä ja tulevaa vauva-arkea.

Jokainen raskaus on erilainen ja raskaana ollessa keho muuttuu viikko viikolta. Raskausjoogassa harjoitellaan kehon kuuntelemista ja sen ehdoilla liikkumista. Tärkeintä tässä elämänvaiheessa onkin lempeys, lepo, kehoyhteyden vahvistaminen ja muutokselle antautuminen – uteliaasti & rakkaudella.

Suosittelemme aloittamaan kurssin lukemalla tämän ilmaisen oppaan raskausjoogaan – löydät siitä 10 vinkkiä raskausajan joogailuun!

Kenelle raskausjoogakurssi sopii?

Raskausjooga -verkkokurssi sopii jokaiselle joogasta kiinnostuneelle. Jos kuitenkin kuulut johonkin riskiryhmään, varmista lääkäriltäsi, onko raskausjooga sinulle ok juuri nyt.

Mikäli jooga on sinulle ennestään tuttua, voit hyvin jatkaa joogailua koko raskausajan läpi jos se tuntuu hyvältä – kuitenkin siten, että harjoittelet tavallista lempeämmin ja kehoa hyvin kuunnellen.

Vaikka jooga olisi sinulle tuttua, on silti viisasta osallistua raskausjoogakurssille tai raskausjoogatunnille, jossa opit perusasiat siitä, mitä raskaana ollessa tulee joogan suhteen ottaa huomioon. Kun tiedät mitä teet, voit halutessasi joogailla itsenäisestikin ja ns. normitunneilla, kunhan muovaat niistä itsellesi tähän hetkeen sopivat (etkä ylisuorita).

Mikäli et ole koskaan aiemmin joogannut ja haluaisit aloittaa joogan raskausaikana, on sekin mahdollista – mutta erityisesti silloin on suositeltavaa osallistua nimenomaan raskausjoogaan – ja aloittaa rauhakseen, mihinkään kiirehtimättä. Jos et ole koskaan joogannut, voi olla parempi aloittaa raskausjooga vasta toisella kolmanneksella, tai jos aloitat jo alkuraskaudesta, aloita hyvin levollisista ja lempeistä harjoituksista.

Mitä kurssi pitää sisällään?

raskausjooga kurssi

Raskausjoogakurssimme harjoitusvideot on jaettu raskauden eri vaiheiden mukaan:

  1. Raskausajan jooga ensimmäiselle kolmannekselle
  2. Raskausajan jooga toiselle kolmannekselle
  3. Raskausajan jooga kolmannelle kolmannekselle

BONUSVIDEOT (mihin tahansa raskausajan vaiheeseen)

  • Lempeä raskausajan joogahetki 30 min
  • Raskausajan yin-jooga 50 min

Voit tehdä raskausjoogakurssin harjoituksia omassa tahdissasi. Videot ovat saatavillasi niin kauan, kuin jäsenyytesi on voimassa.

Kurssin ohjaajina toimivat Joogit-valmentajat Päivi Salminen ja Diana Saxberg. Lue lisää Joogit-valmentajista täältä!

Näin aloitat verkkokurssin:

Oletko jo Joogit-palvelun jäsen?

Kurssi sisältyy jäsenyyteesi, joten voit aloittaa sen vaikka heti! Paina alta “aloita ohjelma” -nappia ja klikkaa haluamaasi videoon.

Etkö ole vielä jäsen?

Käy tilaamassa haluamasi jäsenyys täältä. Jokaiseen vaihtoehtoon sisältyy kaikki, mitä jäsenalueelta löytyy: yli 20 kurssia ja yli 400 harjoituksen videokirjasto.

Jäsenyyden hinnat:

  • 1kk 19€
  • 3kk 49€
  • 6kk 89€
  • 12kk 159€

Lämpimästi tervetuloa kurssille – ja ennen kaikkea: ihanaa raskausaikaa sinulle, muista palautua ja levätä riittävästi! ❤️

Ohjelman sisältö

OHJEET JA VINKIT

Joogit.fi

Kirjautuminen