Joogit

Ulkotreenit Suomen suvessa– valmis ulkotreeniohjelma

Vaikeustaso: Kaikille sopiva, Keskitaso

ulkotreenit treenaa ulkona ohjelma

Ulkotreenit Suomen kesäisissä maisemissa!

Kesä + ulkotreenit = täydellinen kesäkombo! Kuten joogan, myös kehonpainotreenien helppous on siinä, että nitä voi tehdä näppärästi myös ulkona.

Millaisia ulkotreenejä tämä ohjelma pitää sisällään?

Valmentaja & välineet: Tähän ulkotreeniohjelmaan on koottu Joogit-valmentajan ja kokeneen PT:n Krisun ohjaamia ulkotreenejä. Mukana on sekä voimaa kehittäviä harjoituksia että sykettä nostattavaa liikettä. Kaikki treenit tehdään kehonpainolla tai simppeleitä välineitä apuna käyttäen (joogamatto, tuoli/penkki), eli et tarvitse kummempia kuntoiluvälineitä.

Harjoitusten vaikeustaso: Harjoitukset on järjestetty ohjelmassa helpommista haastavampiin. Ensimmäiset ulkotreenit ovat helppoja ja kaikille sopivia, mutta ohjelman edetessä saat hieman lisähaastetta ja pääset leikkimielisesti kokeilemaan erilaisia tapoja liikkua. Voit edetä ihan omassa tahdissasi ja tehdä harjoituksia useamman kerran, kunnes ne alkavat sujua – ja edetä sitten haastavampiin.

Treenifilosofia: Joogit-treenien ideana on LIIKKUMISEN ILO. Hampaat irvessä vääntämisen sijaan liikutamme itseämme siksi, että se tekee hyvää – siitä saa itselleen hyvän fiiliksen niin fyysisesti kuin henkisesti. Älä ota itseäsi ja näitä ulkotreenejä liian vakavasti; elämässä on ihan riittämiin vakavuutta ja suorituspaineita.

Joogit-palvelun treenien parissa saat nauttia tekemisestä, nauraa, horjua, epäonnistua, yrittää uudelleen, iloita kehittymisestä ja oppimisesta. :)

Löydät lisää Krisun treenejä videokirjastosta, johon jäsenillämme on rajaton käyttöoikeus.

Testaa ulkotreenejä sään salliessa esim.:

  • Kotipihalla
  • Parvekkeella
  • Laiturilla
  • Metsässä
  • Lenkkipolulla
  • Rannalla
  • Puistossa

Harjoitukset ovat tasoltaan kaikille sopivia, keskitasoisia tai hieman haastavampia, kestoltaan 5-35 minuuttia.

Voit tehdä “ulkotreenit Suomen suvessa” -ohjelman tässä järjestyksessä tai edetä omaan tahtiisi valiten aina sen videon, joka kulloinkin sinua kutsuu. Löydät ohjelman videot yksittäisinä myös jäsenalueen videokirjastosta.

Eikä mikään estä sinua tekemästä näitä harjoituksia olohuoneessasi vaikka keskellä talvea. Kenties saat näistä aurinkoisista maisemista palasen kesätunnelmaa kaamoksen keskelle!

Ohjelman sisältö

OHJEET JA VINKIT

Joogit.fi

Kirjautuminen