Joogit

UUTTA JÄSENILLE – TREENIT JOOGAN RINNALLE!

kotitreenit jäsenille

Jatkossa löydät Heimosta sekä joogat että treenit, kaikki samalla jäsenyydellä.

Joogit Heimo tarjoaa jäsenilleen jatkossa sekä treenit että joogat, kaiken samasta palvelusta. Helposti lähestyttävät harjoitukset sopivat niin kotona kuin ulkona tehtäviksi – inspiroivia ulkotreenejä kesäksi sekä tunnelmallista kotoilua vuoden pimeämpään aikaan.

Tutustu uuteen ulkotreeniohjelmaan – treenaa Krisun kanssa ulkona!

Heimon treenit sopivat mainiosti niin aloittelijoille kuin kokeneemmille liikkujille, sillä tasovaihtoehtoja löytyy vasta-alkajasta konkariin. Lue lisää!

Mutta tämähän on nimeltäänkin JOOGIT. Mitä treenit tekevät joogapalvelussa?

Missiomme on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jooga on siihen mitä holistisin työkalu, sillä se kattaa niin kehon, mielen, hengityksen kuin hermostonkin monipuolisine harjoituksineen!

Kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin suhtautuvina ymmärrämme, että keho kaipaa kuitenkin monipuolista liikettä, harjoitetta ja ärsykettä. Välillä myös mielelle tekee hyvää haastaa itseään uudella tavalla sekä opetella uusia asioita!

Siksi kannustamme kotijoogejamme ajoittain myös hikoilemaan HIIT- ja syketreenien parissa, kehittämään voimaa kehonpainotreenien avulla sekä harjoittamaan koordinaatiotaan erilaisten ketteryys- ja taitoharjoitteiden avulla.

Kun säännöllinen joogarutiini yhdistetään monipuoliseen liikkumiseen, pysyy keho elinvoimaisena, joustavana, vahvana ja hyvinvoivana.

Joogit Heimon treenit suunnitellaan tukemaan joogaharjoittelua. Treeneissämme pääset tekemään sellaista lihastyötä, joka jää joogassa usein hieman vähemmälle. Toisaalta treenien tuoma voiman lisääntyminen auttaa myös monissa joogan fyysisissä liikkeissä – samalla, kun joogan tuoma kehonhallinta ja liikkuvuus auttaa liikuttamaan kehoa monipuolisesti myös muissa treeneissä ja liikuntalajeissa.

Näin jooga & monipuoliset treenit kulkevat sulassa sovussa, tukien toinen toistaan.

Okei, käy järkeen. Millaisista treeneistä tässä on sitten kyse?

treeni laiturilla

Joogit Heimon treeneistä vastaa tiimimme uusin vahvistus, Kristian Popov (heimolaisten kesken Krisu). Krisulla on entinen ammattiurheilija, jolla on yli 16 vuoden valmennuskokemus liikunta-alalta. Krisu on hyvin pidetty ja arvostettu valmentaja, joka inspiroituu nähdessään aitoa liikunnan iloa.

Tutustu Krisuun tarkemmin täällä: UUSI VALMENTAJA ESITTELYSSÄ: TERVETULOA KRISU!

Krisun ajatusmaailma liikkumisen ja hyvinvoinnin suhteen osuu saumattomasti yksiin Joogit-tiimin arvojen ja hyvinvointifilosofian kanssa.

Uskomme tasapainoisen arjen ja fiksujen rutiinien voimaan ylisuorittamisen ja väkisin vääntämisen sijaan. Jo vartin mittainen kotitreeni tai joogahetki voi muuttaa päivän suunnan!

Yhteisenä tavoitteenamme on myös tarjota monipuolista, hauskaa, turvallista ja kehittävää liikettä Heimon jäsenille. Krisu yhdistelee erilaisia lajeja ja liikkumisen tapoja monipuolisesti ja vankalla ammattitaidolla, erilaiset liikuntataustat ja tavoitteet huomioiden. Hänen lempeän jämäkässä ohjauksessaan pääset liikkumaan mm. näin:

  • Toiminnallista ja hauskaa harjoittelua kehonpainolla
  • Kehittävää voimaharjoittelua kehonpainolla ja lisäpainolla
  • Leikkimielistä ketteryys- ja taitoharjoittelua
  • Fiksua liikkuvuusharjoittelua.

Heimon treenien tarkoitus on auttaa sinua liikkumaan vaivattomasti niin erilaisissa harrastuksissa kuin arjessa. Luvassa on myös muita lajeja tukevia harjoituksia, kun treenejä ja kehonhuoltoa juoksijoille, pyöräilijöille ja hiihtäjille. Ja paljon muuta.

Mihin Joogit Heimon tapa treenata perustuu?

joogat ja treenit kotona joogit heimo

Vaikka puhumme treeneistä, niin lähempänä ajatusmaailmaamme olisi esimerkiksi sana LIIKE ja LIIKKUMINEN.

Ihmiskeho on rakentunut siten, että se on konkreettisesti TEHTY LIIKKUMAAN, ei istumaan. Nykyisessä elämäntyylissämme arki on usein kuitenkin rakentunut tavalla, jossa arjen liikkuminen on minimoitu – liikkumisen vältteleminen on tehty helpoksi.

Voimme istahtaa milloin vain, melkeinpä minne vain; istahdamme autoon tai bussiin, töissä istumme työpöydän ääressä, kotona istumme sohvalla. Ylös pääsee hissillä tai liukuportailla, kaikki on helposti käden ulottuvilla. Tuntuu helpolta ja mukavalta, kunnes lihakset alkavat kiristyä, heikentyä, jumiutua ja lopulta kipeytyä.

(Älä huoli, tämä ei ole syyllistys, olemmehan kaikki samassa veneessä. Tsempataan siis toinen toistamme lisäämään arkeen kaivattua liikettä!)

Me Joogit-tiimin kanssa pohdimme välillä, että olemmekohan me aikuisina hieman liian “aikuisia” liikkumisen suhteen?

Mietitäänpä hetki, miten lapset luonnostaan liikkuvat. Lapset juoksevat, ryömivät, hyppivät, kiipeilevät, leikkivät ja nauravat – kokevat aitoa liikkumisen iloa.

Entä jos voisimme vielä aikuisinakin liikkua vapaasti ja rajattomasti? Entä jos liikkuminen voisikin olla meille jotain luontevaa, hauskaa, leikkisää ja iloista?

Esi-isiemme ei tarvinnut päivän päätteeksi vaihtaa jalkaan treenipöksyjä ja lähteä pumppaamaan, sillä arki oli luonnostaan niin liikkuvaa. Sana “treeni” viittaakin johonkin erilliseen asiaan, mikä mennään erikseen tekemään. Se on nykypäivänä monelle tarpeellista, ellei pakollista! Ja hyvä niin.

Haluamme kuitenkin maustaa treenimaailmaa luonnollisen liikkumisen ilolla.

Siksi tuomme Joogit Heimoon paljon erilaisia tapoja liikkua, joogasta hyppimiseen, voimaan ja eläinliikkeillä leikkimiseen. Lisäksi toteutamme tämän siten, että liikkuminen on mahdollisimman helppo ottaa arkeen mukaan.

Löydät videopankistamme paljon arkeen helposti sovitettavia harjoituksia, joihin et tarvitse juurikaan välineitä, ja jotka voit tehdä ihan missä tahansa. Esim:

  • 10 minuutin aamujoogaa
  • 5 minuutin taukoharjoituksia työpäivään
  • Tehokkaita ja hauskoja treenivartteja hektiseen päivään
  • Ulkojoogat ja -treenit puistoon, terassille ja mökille
  • Pidemmät treenit ja joogat hetkiin, kun haluat antaa itsellesi kunnolla aikaa.

Joogit Heimossa opit liikuttamaan ja vahvistamaan kehoasi. Säännöllisen harjoittelun myötä aineenvaihduntasi alkaa toimimaan aktiivisemmin, palaudut paremmin ja voit kehossasi aidosti hyvin – tunnet olosi vahvaksi, joustavaksi ja elinvoimaiseksi. Etsi siis sisäinen lapsesi ja lähde liikkumaan Heimon jengin kanssa.

LIITY HEIMOON, SAAT HETI VAPAAN PÄÄSYN VIDEOPANKKIIN JA KAIKKIIN JOOGA- JA TREENIOHJELMIIN >>>

Lähetä kaverille:

Tilaa joogapostia

Tykkäsitkö tästä? Tilaa uusimmat joogajuttumme suoraan sähköpostiisi.

Tervetuloa sisäpiiriin! :) Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Jaa tunnelmasi harjoituksen jälkeen!x
Joogit.fi

Kirjautuminen

Tilaa Uudet jutut sähköpostiisi

Juttuja joogasta ja hyvinvoinnista